counter

Έλενα Χριστοπούλου για Μπράτη: "Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτά που είπε ο Άγγελος"

Έλενα Χριστοπούλου για Μπράτη: "Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτά που είπε ο Άγγελος"
Έλενα Χριστοπούλου για Μπράτη: "Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτά που είπε ο Άγγελος"

Ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε την Τρίτη (28/03) καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία του στο GNTM. Η δήλωσή του ωστόσο για τα υποψήφια μοντέλα που πήραν μέρος στο ριάλιτι μόδας, προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου.

Τι είπε ο Άγγελος Μπράτης

«Την πρώτη χρονιά ήμουν αυστηρός. Μετά κατάλαβα ότι δε θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά πήγα και είπα να είμαι αυστηρός μπας και έρθει καμία σοβαρή. Είδα ότι δεν πρόκειται και λέω, “τι αγχώνεσαι; Δε θα βρούμε top model εδώ μέσα”. Μου είπαν ότι θα γίνεται χαμός αλλά μετά είδα ότι τζάμπα ταλαιπωρούμαι. Από ένα σημείο και μετά το παίρνεις απόφαση, λες εντάξει, δε θα έρθει η Ζιζέλ και σήμερα» ήταν τα λόγια του Άγγελου Μπράτη.

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου

Μετά την προβολή του παραπάνω αποσπάσματος στο «Πρωινό μας», η Έλενα Χριστοπούλου, πήρε τον λόγο και εξέφρασε τις αντιρρήσεις της.

«Ναι, εντάξει το καταλάβαμε ποικιλοτρόπως αυτό που είπε ο Άγγελος. Συζητήθηκε και πάρα πολύ. Εγώ το βλέπω σαν ένα χιούμορ της στιγμής και αμηχανία γιατί δεν ήξερε τι να απαντήσει. Βλέπω τα πράγματα μισογεμάτα, δε θέλω να τα δω μισοάδεια στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Την πρώτη σεζόν, ο Άγγελος, που ήμασταν μαζί, ήταν ένας άνθρωπος πολύ φοβισμένος και άπειρος, όπως κι εγώ, είχαμε σταθεί πολύ νηπιακά σε όλο αυτό. Είχε αμηχανία γι’ αυτό που έκανε μπροστά στην κάμερα… Εμένα αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που έχουν κάνει κάτι. Εκτός από τα περσινά που εγώ δεν ξέρω.

Μέσα από το GNTM, τα αγόρια συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή φιγουράρουν σε πολύ μεγάλες δουλειές στο εξωτερικό. Τα αγόρια πάνε πάρα πολύ δυνατά στο εξωτερικό και πραγματικά είναι top models. Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτά που είπε ο Άγγελος» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR