counter

Έλενα Χριστοπούλου: Επισκεπτόταν τον Πάνο Καλλίτση στο νοσοκομείο με τον νυν σύντροφό της;

Το βράδυ της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Make up artist Πάνο Καλλίτση, ο οποίος μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στο χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και στη νέα σχέση της.

«Η νέα σχέση της Έλενας ήταν κοινός φίλος μας. Τον γνώριζα από πριν. Όταν το έμαθα… Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, απλά δεν περίμενα πως θα συμβεί και στη δική μου οικογένεια. Για εμένα είναι αλλιώς τα πράγματα. Για εμένα οι γυναίκες των φίλων μου είναι έπιπλα. Είναι καναπεδάκια. Τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλλίτσης.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε", αναφέρθηκαν σε ένα από τα αφιερωματικά βίντεο που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Πάνου Καλλίτση και δεν σχολιάστηκε ως τώρα.

Το βίντεο αφορούσε την Έλενα Χριστοπούλου που επισκεπτόταν τον τότε σύζυγό της Πάνο Καλλίτση στο νοσοκομείο, έπειτα την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.

Στο βίντεο αυτό σύμφωνα με την εκπομπή "Ευτυχείτε" η γνωστή Manager συνοδευόταν από τον τότε φίλο της και νυν σύντροφό της, Τόλη Κότση. 

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε": 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR