counter

Έλενα Τσαγκρινού: Οι OtherView της εύχονται για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021

Έλενα Τσαγκρινού: Οι OtherView της εύχονται για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021
Έλενα Τσαγκρινού: Οι OtherView της εύχονται για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021

Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2021 που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Απόψε το βράδυ στις 22:00 θα προβληθεί από την ΕΡΤ ο πρώτος ημιτελικός όπου η Έλενα Τσαγκρινού θα τραγουδήσει το El Diablo με στόχο να μαγέψει τους Eurofans και να περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών λόγω της Eurovision, αλλά έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό το 2013 όπου διαδέχτηκε την Κρυσταλλία στο συγκρότημα Othervier.

Μαζί με τον Βασίλη Κουμεντάκο και τον Δημήτρη Ίσαρη, η Έλενα Τσαγκρινού έκανε πολλές εμφανίσεις, ενώ οι επιτυχίες τους διαδέχοντας η μία την άλλη.

Στις 8 Ιανουαρίου 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «What You Want», σε στίχους και μουσική των Otherview με την Gabriella Ellis.

Το 2018 η Έλενα Τσαγκρινού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τους OtherView, ύστερα από πέντε χρόνια συνεργασίας, προκειμένου να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Tο πρώτο της σόλο κομμάτι ονομάζεται «Πάμε Απ' Την Αρχή», ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και σε αγγλική εκδοχή, με τον τίτλο «Summer Romance».

Σήμερα, λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, οι OtherView με τη νέα σύνθεσή τους και με μόνο σταθερό μέλος τον Βασίλη Κουμεντάκο, ευχήθηκαν στην Έλενα Τσαγκρινού μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram.

"Τον Μάιο του 2013 @elenatsagkrinou_official ξεκίνησες το ταξίδι σου με τους @OtherViewgr . Τώρα Μάιο του 2021 θέλουμε να γυρίσεις από την Ολλανδία νικήτρια! Good Luck! Vote #8 Cyprus" έγραψαν χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση των OtherView για την Έλενα Τσαγκρινού στο Instagram:

Έλενα Τσαγκρινού - Όσα θες να μάθεις για την τραγουδίστρια

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR