counter

Έλενα Τσαγκρινού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision

Έλενα Τσαγκρινού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision
Έλενα Τσαγκρινού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Παναγιώτη Τσουκαρά παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Eurovision αποκαλύπτοντας για ποιον λόγο δεν θα ξαναπήγαινε.

Δείτε επίσης - Έλενα Τσαγκρινού: Η αισθητική παρέμβαση που έχει κάνει και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Θα αποφάσιζες να συμμετάσχεις ξανά στη Eurovision; Είχες διαγωνιστεί πριν από δύο χρόνια εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Πήγα το 2021, που ήταν μια δύσκολη εποχή λόγω πανδημίας. Δεν μπορούσαμε να βγούμε καθόλου από το ξενοδοχείο ή να διασκεδάσουμε, όπως συνέβαινε παλαιότερα. Η αλήθεια είναι πως πιέστηκα πολύ και απογοητεύτηκα, όπως και οι θαυμαστές, με τη 16η θέση στον τελικό, αν και το El Diablo έχει 41 εκατομμύρια streams στο Spotify. Ο τίτλος ήταν κάτι που βοήθησε αλλά και όχι. Προκλήθηκαν αντιδράσεις από θρησκευόμενους ανθρώπους στην Κύπρο. Διαφορετικά θα είχαμε πάει καλύτερα. Αυτή η μερίδα του κόσμου δεν κατάλαβε απλά πως είναι ένας τίτλος τραγουδιού και δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Μου έμεινε η πικρία για τη θέση που πήραμε. Δεν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision, θεωρώ πως υπάρχουν και άλλες πολύ ωραίες φωνές. Κυνήγησα την πρωτιά τότε, δεν τα κατάφερα και δεν θα ξαναέμπαινα σε αυτή τη διαδικασία.

Πολλοί θεωρούν αυτό τον διαγωνισμό ένα «πανηγυράκι εθνικών συμμαχιών».

Πάντως μου έκανε καλό στην καριέρα μου. Δεν πιστεύω ότι σε χαντακώνει. Μπορεί κάποιος καλλιτέχνης να μην έκανε μετά τις σωστές κινήσεις, αλλά δεν γίνεται να κατηγορούμε έναν διαγωνισμό στην πορεία μας.

Photo Credits: Zuma Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR