counter

Έλενα Πιερίδου - Γιώργος Αμούτζας: Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό

Έλενα Πιερίδου - Γιώργος Αμούτζας: Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό
Έλενα Πιερίδου - Γιώργος Αμούτζας: Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό

Ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι οι ηθοποιοί Έλενα Πιερίδου και Γιώργος Αμούτζας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life.

Οι δυο τους πέρασαν πρόσφατα κρίση στη σχέση τους, ωστόσο τα σύννεφα διαλύθηκαν και πλέον ο δεσμός τους έχει τεθεί πάνω σε νέες, ακόμη πιο στέρεες βάσεις.

Όπως διαβάζουμε, Έλενα Πιερίδου και Γιώργος Αμούτζας έχουν επιλέξει ωστόσο, να κρατήσουν την επανασύνδεση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι δε συγκατοικεί, περνάει όμως μαζί πολλά βράδια της εβδομάδας. Εκείνη πηγαίνει συχνά στο σπίτι του ηθοποιού στα νότια προάστια, ενώ και εκείνος απολαμβάνει ενίοτε την υπέροχη θέα του ρετιρέ που νοικιάζει η σύντροφός του στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Aμούτζας: Απαντά για τον χωρισμό του από την Eλενα Πιερίδoυ - "Ποτέ δεν της έχω καταλογίσει κάτι αρνητικό"

Ο Νικηφόρος του «Σασμού» και η Ραζάν του «Γλυκάνισου» ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, ωστόσο ακόμη και για τις εξόδους τους επιλέγουν ήσυχα στέκια, όπου δύσκολα μπορεί κάποιος να τους απαθανατίσει μαζί.

Παρόλο που ο δεσμός της Έλενας Πιερίδου και του Γιώργου Αμούτζα έχει περάσει ήδη από αρκετές διακυμάνσεις, η αγάπη και η δυνατή μεταξύ τους χημεία έχουν αποδειχθεί πολύ ισχυρές για να επιτρέψουν στις όποιες διαφωνίες να τους κρατήσουν για πολύ χωριστά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR