counter

Έλενα Παπαρίζου: " Το πιο όμορφο δώρο που πήρα χθες ήταν..."

Έλενα Παπαρίζου: " Το πιο όμορφο δώρο που πήρα χθες ήταν..."
Έλενα Παπαρίζου: " Το πιο όμορφο δώρο που πήρα χθες ήταν..."

Έλενα Παπαρίζου

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Στην Ελλάδα εδώ και λίγες εβδομάδες η Έλενα Παπαρίζου, με σκοπό να ετοιμάσει το νέο της album. Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε γενέθλια και θέλησε να τα γιορτάσει με αγαπημένα της πρόσωπα. Έχοντας κλείσει τα αφτιά της σε όσα γράφονται και ακούγονται για την προσωπική της ζωή, η ίδια έχει αφοσιωθεί στα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Μία μέρα μετά, η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία που κρατά πολύχρωμα μπαλόνια και γελά. «Σήμερα ξύπνησα με μια υπέροχη διάθεση, και ο λόγος ήταν επειδή χθες πέρασα από τα πιο όμορφα γενέθλια τα τελευταία 33 χρόνια! Το σπίτι μου γέμισε με άπειρα πολύχρωμα μπαλόνια, πανέμορφα λουλούδια και υπέροχα γέλια! Το πιο όμορφο δώρο που πήρα χθες, ήτανε η ΑΓΑΠΗ. Και πραγματικά το μοναδικό πράγμα που χρειαζόμαστε στη ζωή μας, είναι η αγάπη! Με τη σειρά μου λοιπόν σας στέλνω εγώ τη δική μου αγάπη, μια ζεστή αγκαλιά και ένα δυνατό γέλιο. Να θυμάστε ότι σας λατρεύω και ό,τι τα καλύτερα έρχονται! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλες τις γλυκές σας ευχές» έγραψε η Έλενα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε μία από τις εκπλήξεις που ετοιμάζει: «Άντε, πολλά λέω τώρα… πάω στο studio για να γράψω ένα καινούργιο τραγούδι…».

Τέλος, το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Γιάννη Δόξα, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Eίμαι περήφανος γι αυτό το τραγούδι που ψήνεται και ολοκληρώνεται απόψε στο studio. Από αυτά που αλλάζουν την όψη με την οποία βλέπει κανείς τα πράγματα. Σας δίνω ένα μικρό tip από το πρώτο κουπλέ,... κι ότι καταλάβατε - καταλάβατε φανταστικοί Fans:
....γύρω μέτρα
μάτια θλιμμένα κι "η καρδιά σου πέτρα"
περηφάνεια σε ανατριχίλα
στις "αναπάντητες τις κλήσεις" μίλα
"πυροτεχνήματα" τα αισθήματα - για χρήματα
"το φως στην ψυχή σου" ψάξε»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR