counter

Έλενα Παπαρίζου: "Αγωνίστηκα για να βγω από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο βρέθηκα για 3 χρόνια"

Έλενα Παπαρίζου: "Αγωνίστηκα για να βγω από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο βρέθηκα για 3 χρόνια"
Έλενα Παπαρίζου: "Αγωνίστηκα για να βγω από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο βρέθηκα για 3 χρόνια"

Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εφημερίδα "Thema People" για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή της, την κατάθλιψη, αλλά και τον σύντροφο της  Ανδρέα Καψάλη.

Η 'Ελενα Παπαρίζου πέρασε 3 δύσκολα χρόνια, με αλλαγές που ανέτρεψαν τη ζωή της: "Από το 2008 μέχρι το 2011 μου έτυχαν πολλά πράγματα μαζεμένα. Είχα κουραστεί από τη δουλειά, έχασα τον πατέρα μου και χώρισα. Έπαθα κατάθλιψη και ήμουν έτοιμη να εγκαταλείψω το τραγούδι γιατί είχα αγγίξει πάτο. Ο τίτλος του τραγουδιού μου, "Survivor", με το οποίο θα διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στη Eurovision, μου ταιριάζει γάντι. Αγωνίστηκα για να βγω από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο βρέθηκα για τρία χρόνια και να ξαναβγώ στο φως", είπε.

Η Έλενα Παπαρίζου τώρα πια δηλώνει ευτυχισμένη. Ο έρωτας της με τον Ανδρέα Καψάλη, έφερε ξανά το χαμόγελο στη ζωή της και πλέον ονειρεύεται να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της:"Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Τα βρήκα με τον εαυτό μου και κατ΄ επέκταση και με τους άλλους. Στο πρόσωπο του συντρόφου μου ανακάλυψα τον άνθρωπο που πάντα αναζητούσα. Παρόλο που είμαστε μαζί καιρό, διαθέτουμε το πάθος της πρώτης γνωριμίας" τόνισε.

Η Έλενα Παπαρίζου συζεί με τον Ανδρέα Καψάλη, μοιράζεται τα πάντα μαζί του και δηλώνει με πολύ πάθος πως πλέον ζει γι’ αυτόν: "Βρήκα έναν άνθρωπο – συμπαραστάτη, ο οποίος νοιάζεται ουσιαστικά για τους ανθρώπους που έχει γύρω του. Με έβαλε εξάλλου στη διαδικασία να ανακαλύψω και σε μένα πράγματα. Δεν τραγουδώ για εκείνον, ζω για εκείνον", λέει.

Η γνωστή τραγουδίστρια τέλος δεν διστάζει να πάρει θέση για τις πρόσφατες πολυσυζυτημένες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή: "Δεν  μου αρέσει ο φασισμός και απεχθάνομαι τον ρατσισμό όποιους κι αν αφορά, άσπρους, μαύρους, χοντρούς, λεπτούς, gay, μετανάστες, άρρωστους. Τον Νότη τον σέβομαι ως καλλιτέχνη, αλλά κατανοώ και τη λογική της Δέσποινας που έγραψε ότι είναι παιδί μεταναστών. Εγώ δεν είμαι απλά παιδί μεταναστών. Έγινα και η ίδια μετανάστρια. Επομένως έχω δύο λόγους παραπάνω να συμφωνώ με τη στάση της", τόνισε.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR