counter

Έλενα Παπαβασιλείου: "Η Ναταλία δεν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή της"

Έλενα Παπαβασιλείου: "Η Ναταλία δεν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή της"
Έλενα Παπαβασιλείου: "Η Ναταλία δεν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή της"

Έλενα Παπαβασιλείου

Καλεσμένη της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη "ΌΛΑ τρέλα" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου η Έλενα Παπαβασιλείου. Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα: για την προσωπική της ζωή αλλά και για πρώην τηλεοπτικές συνεργασίες της. Η Έλενα Παπαβασιλείου δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την πολυσυζητημένη κόντρα της με το "Μες την Καλή Χαρά" αλλά και για το πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με την Ναταλία Γερμανού.

Η Έλενα Παπαβασιλείου θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού;

Η παρουσιάστρια για το ενδεχόμενο του αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Η Γερμανού ξανάρχεται" στον ΑΝΤ1 δηλώνει: "Δεν με έχει καλέσει ποτέ στις εκπομπές της η Ναταλία. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα, θα πρέπει να το σκεφτώ. Θα αισθανθώ λίγο περίεργα. Ειλικρινέστατα δεν ξέρω αν θα πήγαινα", ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της. Δεν της “κρατάω” κάτι. Με ρώτησες και σου απάντησα ειλικρινά ότι δεν μου έχει γίνει πρόταση και πως αν μου γίνει θα το σκεφτώ".  

Η Έλενα Παπαβασιλείου για το "Μες την Καλή Χαρά"

Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής απευθυνόμενοι στην Έλενα Παπαβασιλείου δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο "Μες την Καλή Χαρά". Η Έλενα Παπαβασιλείου έδειξε να έχει κουραστεί από τις ερωτήσεις που της έχουν γίνει κατά καιρούς από τα μέσα για την συμμετοχή της στην εκπομπή  και σχολίασε: "Μια φορά του κλέφτη, δυο φορές του κλέφτη, όχι και τρίτη. Φτάνει με το Μες Στην Καλή Χαρά".

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR