Την άποψη πως το make-up για τη γυναίκα είναι περίπου ό,τι τα μούσια για τον άντρα, εξέφρασε η Έλενα Κρεμλίδου σε ανάρτησή της στο Instagram.
Διαδικτυακός ακόλουθος της 22χρονης παρουσιάστριας, φάνηκε ωστόσο να διαφωνεί και σε απάντησή του, της έγραψε, με όχι ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο: «Έλενα δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά και χωρίς μούσια, πάλι γαμ@τοι είμαστε. Ενώ εσείς χωρίς make up είστε πατσαβούρες. Μοιάζετε δέκα χρόνια μεγαλύτερες».
Η Έλενα Κρεμλίδου αφού δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα instatsories, σχολίασε: «Κορίτσια τι λέτε; Να αλλάξει πλευρά ή δεν θα πιαστεί;».
Λίγα λεπτά αργότερα η ίδια ανέβασε ένα μακροσκελή κείμενο, εξηγώντας όσα πιστεύει για το εν λόγω θέμα.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)