counter

Έλενα Γαλύφα: Το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει γνωστή, η ηλικία και το βιογραφικό της

Έλενα Γαλύφα: Το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει γνωστή, η ηλικία και το βιογραφικό της
Έλενα Γαλύφα: Το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει γνωστή, η ηλικία και το βιογραφικό της

Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε φέτος την Έλενα Γαλύφα στο GNTM και η αλήθεια είναι πως η fashion blogger «φλέρταρε» εδώ και χρόνια με το show. Αναζητήσεις όπως το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει γνωστή, η ηλικία και το βιογραφικό της είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, οπότε πάμε μαζί να δούμε όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη.

Έλενα Γαλύφα: Όλο το βιογραφικό της

  • Η Έλενα Γαλύφα αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers.
  • Μπορεί να ασχολείται με την μόδα και το instagram, αλλά για 7 χρόνια ήταν η προσωπική γραμματέας του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου και στη συνέχεια τα παράτησε όλα για να ακολουθήσει το όνειρό της, που δεν ήταν άλλο από να γίνει fashion guru!

  • Η ηλικία που έχει η Έλενα Γαλύφα είναι 41 χρονών, έχει ύψος 1.70 και ζυγίζει 55 κιλά.
  • Συνεργάζεται με πολλά brands του εξωτερικού και, σίγουρα, είναι πολύ επιτυχημένη σε αυτό που κάνει, ενώ έχει βρεθεί σε shows Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών, όπως και στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Galifa (@elenagalifa)

  • Στο Instagram της, @elenagalifa έχει πάνω από 156.000 ακόλουθους.

  • Είναι παντρεμένη με τον Θοδωρή Μιχαλόπουλο.

Έλενα Γαλύφα: Το άγνωστο δοκιμαστικό που είχε κάνει για το GNTM

Η γνωστή blogger και influencer μοιράστηκε το 2021 την ιστορία της ζωής της, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show. Επίσης, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μια ιστορία, για όταν είχε κάνει casting για την κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά τελικά πήραν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην θέση της.

“Βρέθηκα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ δεν την γνώριζα την κοπέλα, γιατί ήταν και στο εξωτερικό. Ήταν πολύ χαμηλοβλεπούσα, ήσυχη. Της έπιασα την κουβέντα, πώς σε λένε κλπ, αλλά δεν μου μίλαγε πολύ. Της λέω είσαι από τα μοντέλα που θα κριτικάρουν; Όχι μου λέει, για να είμαι μία από τους κριτές.

Τη ρωτούσα διάφορα, τι ζώδιο είναι και διάφορα άλλα, αλλά έδινε μονολεκτικές απαντήσεις! Δεν μιλούσε καθόλου! Και λέω, εντάξει, αυτήν την έχω. Ε και τελικά πήραν την Ηλιάνα! Ήταν εξαιρετική. Θα μου άρεσε πολύ να το κάνω αυτό.”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR