counter

Έλενα Γαλύφα για κορονοϊό: "Ενώ κυριολεκτικά χθες ήμουν περδίκι, σήμερα είναι η χειρότερή μου μέρα"

Έλενα Γαλύφα για κορονοϊό: "Ενώ κυριολεκτικά χθες ήμουν περδίκι, σήμερα είναι η χειρότερή μου μέρα"
Έλενα Γαλύφα για κορονοϊό: "Ενώ κυριολεκτικά χθες ήμουν περδίκι, σήμερα είναι η χειρότερή μου μέρα"

Δύσκολα βιώνει πλέον τον κορονοϊό η Έλενα Γαλύφα, η οποία παρά τις πρώτες τρεις ημέρες είχε ήπια συμπτώματα, όπως αποκάλυψε μέσω των instastories, αρχίζει σιγά-σιγά να εμφανίζει όλα τα συμπτώματα.

«Είμαι στην 4η μέρα και ενώ κυριολεκτικά χθες ήμουν περδίκι, σήμερα είναι η χειρότερή μου μέρα. Ξύπνησα με αδιανόητο πόνο σε όλο μου το κορμί που δε μπορώ να κουνηθώ. Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου, ούτε σε γρίπη. Για εμένα δεν ισχύει το 5 μέρες. Από ότι φαίνεται, εμφανίζω σιγά-σιγά όλα τα συμπτώματα. Είναι πολύ πρωτόγνωρο πάντως, από εκεί που φαινομενικά δεν αισθάνεσαι τίποτα, να σέρνεσαι κυριολεκτικά» έγραψε η Έλενα Γαλύφα.

Η γνωστή fashion influencer μιλώντας ωστόσο χθες μέσω Skype με την εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου είχε αναφέρει: «Ανήκω στην τελευταία κατηγορία που αναφέρατε πριν, είχα κάνει το εμβόλιο της Τζόνσον. Είμαι στην τρίτη μέρα, το έχω περάσει πολύ ήπια. Μόνο το μπούκωμα έχω. Εγώ δεν κατάλαβα ότι είχα κορονοϊό, ούτε σύμπτωμα είχα. Επειδή διοργάνωνα ένα τραπέζι στο σπίτι για τα γενέθλιά μου, είπα να πάω να τσεκαριστώ. Είχα πει και στους καλεσμένους να κάνουν τεστ. Η Όμικρον όμως δεν ανιχνεύεται πάντα με τα rapid tests. Πήγα στην κλινική, έκανα και τα δύο τεστ. Το rapid ήταν αρνητικό. Σηκώνομαι το πρωί να κάνω τις ετοιμασίες μου, να δω τι θα βάλω κλπ και τσουπ βλέπω το email και ήμουν θετική. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός για τους άλλους και έτσι έκανα το τεστ. Δεν είχα συμπτώματα, το βράδυ ανέβασα δέκατα, είχα κρυάδες, μπούκωμα, φρικτό πονοκέφαλο. Την επόμενη μέρα όλα υποχώρησαν. Δεν είχα κάνει ακόμη την επαναληπτική δόση. Ευτυχώς όρεξη, όσφρηση και γεύση έχω ακόμη!»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR