counter

Έλενα Ασημακοπούλου: Το μήνυμα που δέχτηκε από follower και έφερε τον δημόσιο ξέσπασμά της

Έξαλλη με μήνυμα που έλαβε από διαδικτυακή της ακόλουθο έγινε η Έλενα Ασημακοπούλου. Αφορμή στάθηκε ένα video που δημοσίευσε η ηθοποιός, όπου έδειχνε να μπαίνουν στο αυτοκίνητο μαζί με την κόρη της, τρεις φίλες της.

Μόλις το είδε η follower της, της έγραψε: «Κυρία Ασημακοπούλου γνωρίζετε ότι είναι παράνομο να βάλετε τέσσερα παιδιά σε τρία καθίσματα; Προφανώς και δεν έβαλαν ζώνη. Δείχνει αυτό υπευθυνότητα; Και την ασφάλεια; Τη σκεφτήκατε καθόλου;».

Η Έλενα Ασημακοπούλου φανερά ενοχλημένη της απάντησε: «Δεν θα μου μιλήσεις εσύ για την υπευθυνότητά μου. Για το αν έβαλαν ζώνη τα παιδιά (που δεν ήσουν μπροστά για να γνωρίζεις) και για το αν είναι ασφαλή μαζί μου. Είμαι 34 χρονών και ξέρω πάρα πολύ καλά τι κάνω. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση υποδείξεις από κανέναν».

Λίγα λεπτά αργότερα η ηθοποιός έκανε ακόμη μια ανάρτηση, ζητώντας μεταξύ άλλων συγγνώμη από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε τέτοιου είδους μηνύματα. Είναι το μοναδικό μήνυμα που με έθιξε ως μητέρα και ως υπεύθυνο άνθρωπο. Λυπάμαι πολύ που σας έκανα θεατές σε όλο αυτό. Ζητώ συγγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR