counter

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο τον Μάιο!

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο τον Μάιο!
Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο τον Μάιο!

Επτά χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real Life, η ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχεδιάζουν τον θρησκευτικό γάμο τους στις 19 Μαΐου, μια απόφαση που οριστικοποίησαν κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ταξιδιού του στην Ιταλία, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μπρούνο.

"Είμαστε 10 χρόνια ζευγάρι, εκ των οποίων τα επτά είμαστε παντρεμένοι με πολιτικό γάμο. Τον πολιτικό γάμο τον είχαμε κάνει λόγω εγκυμοσύνης. Είχαμε προγραμματίσει τη βάφτιση και τον γάμο μαζί, αλλά χάσαμε τον μπαμπά του Μπρούνο και είχαμε πένθος, οπότε κάναμε τη βάφτιση σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Έπειτα από τόσα χρόνια και μετά από τόσες αναποδιές, ήρθε αυτή η χρονιά που ξεκίνησε πολύ όμορφα. Έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε...", εξηγεί η Έλενα στην εφημερίδα και συνεχίζει: "Θα γίνει ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος, Δεν θα κάνουμε κάλεσμα με προσκλητήρια και τα τυπικά. Ετοιμάζουμε ένα link το οποίο θα στείλουμε σε φίλους μας και γνωστούς, οπότε έχουμε να κάνουμε τις κλασικές ετοιμασίες. Ακόμη δεν έχω μπει στη διαδικασία να βρω νυφικό, ευελπιστώ, όμως, να το κάνω σύντομα".

Το μυστήριο θα τελεστεί στο κτήμα "Άλσος Νυμφών", στις Αφίδνες, στο ίδιο μέρος όπου είχε βαπτιστεί η κόρη του, Μαρία Ροζάρια, η οποία θα είναι παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR