counter

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Η γνωριμία, οι γάμοι και ο ξαφνικός χωρισμός

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Η γνωριμία, οι γάμοι και ο ξαφνικός χωρισμός
Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Η γνωριμία, οι γάμοι και ο ξαφνικός χωρισμός

Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου έζησαν μαζί 15 χρόνια, ενώ κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, τη Μαρία Ροζάρια. Αν και οι φήμες για τα σύννεφά στη σχέση τους υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, η Έλενα Ασημακοπούλου επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, λέγοντας στο Instagram της:

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Έλενα Ασημακοπούλου: Η γνωριμία με τον Τσιρίλο

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στη Μύκονο. «Το Πάσχα μετά το ''Ένας μήνας και κάτι'' πήγα με τους συναδέλφους μου στη Μύκονο για πρώτη φορά. Την ημέρα του επιταφείου είδα τον Μπρούνο να περνάει από μπροστά μου με μια παρέα και νομίζω τον ερωτεύτηκα. Την επόμενη μέρα βρεθήκαμε ξανά τυχαία σε ένα εστιατόριο. Οι παρέες μας γνωριζόντουσαν και κάποια στιγμή γίναμε ένα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα και στο τέλος μου ζήτησε να πάμε για ποτό. Για μένα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος εκείνος ήθελε απλώς να με γνωρίσει, εγώ πάλι ήξερα πως εκείνος είναι ο άντρας της ζωής μου κι ας ήμουν μόλις 23 ετών. Πιστεύω πολύ στην τύχη και θεώρησα καρμικές όλες αυτές τις συμπτώσεις», είχε αποκαλύψει η Έλενα Ασημακοπούλου.

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι γάμοι και το παιδί με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Το 2010 η κόρη τους Μαρία Ροζάρια ήρθε στη ζωή και λίγο πριν το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο.

Το 2018, το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλήσίας, κάνοντας παρανυφάκι την κόρη τους. Η Έλενα Ασημακοπούλου αρχικά δεν ήθελε να κάνει τον γάμο, καθώς όταν τον οργάνωσαν για πρώτη φορά αναβλήθηκε για άσχημο λόγο και παρόλο που ο Μπρούνο Τσιρίλο της είχε κάνει πρόταση πάνω από 3 φορές, η ίδια αντιστεκόταν σθεναρά!

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κατάθλιψη του Μπρούνο Τσιρίλο

Πριν από λίγους μήνες η Έλενα Ασημακοπούλου είχε δώσει μια συνέντευξη στο Happy Day αποκαλύπτοντας την μάχη του Μπρούνο Τσιρίλο με την κατάθλιψη. «Και οι δύο το περάσαμε πολύ δύσκολα, δοκιμαστήκαμε αρκετά. Αρκετές φορές με πήρε από κάτω», είχε τονίσει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR