counter

Έλενα Ασημακοπούλου: “Δεν ήταν καλή περίοδος στη ζωή μου, με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά”

Έλενα Ασημακοπούλου: “Δεν ήταν καλή περίοδος στη ζωή μου, με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά”
Έλενα Ασημακοπούλου: “Δεν ήταν καλή περίοδος στη ζωή μου, με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά”

Η Έλενα Ασημακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα του Σαββάτου 31/12 στην τελευταία εκπομπή για το 2022 «Μαμα-δες» της Ερτ δίνοντας στη Τζένη Θεωνά μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον ερχομό της κορούλας της, Μαρίας αλλά και στις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της.

Όσα είπε η Έλενα Ασημακοπούλου

«Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. Γιατί και εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα ένα ακόμα παιδί μετά την Μαρία, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά… μπαρούφες! Δεν είναι και κάτι, εντάξει, αλλά βιαζόμουν λίγο οπότε όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι και πέρασα δύσκολα είπα ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω» είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Η Μαρία ήρθε πάρα πολύ εύκολα στη ζωή μου όταν ήμουν 27 χρονών, νεότατη» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης - Έλενα Ασημακοπούλου: Ο λόγος που επέλεξε να ανακοινώσει το διαζύγιο της με τον Μπρούνο Τσιρίλο Ιούνιο

Στη συνέχεια η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε: «Μετά από τέσσερα χρόνια μπήκα στη διαδικασία αυτή γιατί ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο, μας συνέβησαν και πολλά οικογενειακά προβλήματα με απώλειες ανθρώπων δικών μας. Εκείνη την περίοδο δεν πήρα κάποια ψυχολογική υποστήριξη, μετά όμως συμβουλεύτηκα μια φίλη η οποία με βοήθησε πάρα πολύ».

«Σίγουρα δεν πρέπει να τα παρατάς αν όντως θες κάτι πάρα πολύ να γίνει, όπως συγκεκριμένα μια εγκυμοσύνη, αλλά το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να λύσει μια γυναίκα» κατέληξε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Δείτε περισσότερα στα ακόλουθα αποσπάσματα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR