counter

Έλενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που έκανε μήνυση σε γνωστό σκηνοθέτη

Έλενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που έκανε μήνυση σε γνωστό σκηνοθέτη
Έλενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που έκανε μήνυση σε γνωστό σκηνοθέτη

Μια νέα καταγγελία έγινε στον χώρο του θεάματος καθώς όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, ηθοποιός προχώρησε σε μήνυση κατά γνωστού σκηνοθέτη, καταγγέλλοντας τον βιασμό της το 2010, όταν η ίδια ήταν 21 ετών. Όπως σας ενημερώσαμε την Τρίτη 3/5, η ηθοποιός είναι η Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία στην μήνυσή της είχε αναφέρει ότι γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη το 2009 μέσω κοινής παρέας. Όπως είναι φυσικό, όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για εκείνη και εμείς έχουμε όλο το βιογραφικό της.

Ποια είναι η Έλενα Αθανασοπούλου - Το βιογραφικό, η καριέρα και η ηλικία της

  • Μετά το Λύκειο φοίτησε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, ενώ έκανε και σπουδές υποκριτικής στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από το 2006 έως το 2009. Παράλληλα συμμετείχε και σε σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού.

  • Τα τελευταία 10 χρόνια την Έλενα Αθανασοπούλου έχουμε δει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, σε guest ρόλους. Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2008 στη σειρά του MEGA «Ολα στον αέρα», ενώ την ίδια χρονιά συμμετείχε στη σειρά «Μια στιγμή Δυο Ζωές» του Δημήτρη Αρβανίτη αλλά και στο «Γ4» που προβλήθηκε από τον Alpha.

  • Το 2009 συμμετείχε στη δραματική σειρά του Mega «Χαρά Αγνοείται», η οποία και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ενώ το 2010 εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Πολυκατοικία». Επιπλέον, είχε και μία συμμετοχή, το 2012, στην τηλεοπτική σειρά «Είναι Στιγμές» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1

  • Το Instagram της είναι @athanasopoulouelena και έχει πάνω από 3.000 ακόλουθους.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR