counter

Ελεάννα Τρυφίδου: Η απίστευτη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Ελεάννα Τρυφίδου: Η απίστευτη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
Ελεάννα Τρυφίδου: Η απίστευτη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Τη μεγάλη αλλαγή που κατάφερε στην εξωτερική της εμφάνιση, μας έδειξε μέσω ανάρτησής της στο Instagram η Ελεάννα Τρυφίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην αρχισυντάκτρια του Πρωινού, αποφάσισε πριν από δύο χρόνια πως θέλει να ακολουθήσει μια πιο σωστή και υγιεινή ζωή. Η ίδια έκανε άσκηση και διατροφή και με καθημερινό αγώνα κατάφερε να χάσει 33 ολόκληρα κιλά.

«21/7/2017-21/7/2019. Δυο χρόνια και 33 κιλά. Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορές μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα για μένα είναι το προσωπικό μου επίτευγμα, η μεγαλύτερη νίκη. Πριν από δυο χρόνια δεν μπορούσα σχεδόν να περπατήσω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σήμερα σχεδόν κάθε μέρα περπατάω 10 χλμ. Αυτό είναι μια καλύτερη ζωή. Και όλοι αξίζουμε μια νέα αρχή και μια καλύτερη ζωή. Διπλά μου πάντα αυστηρός αλλά και γλυκός, ο διατροφολόγος μου Κωνσταντίνος Ξένος δεν μου επέτρεψε ποτέ να κάνω πίσω και βέβαια πάνω απ όλους και όλα ο Τάσος που δυο χρόνια τρώει μαζί μου ακριβώς τα ίδια πράγματα κι έχει κι αυτός μια φορά την εβδομάδα "ελεύθερο" χωρίς βέβαια να το χρειάζεται...Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή... νικήτρια μιας καλύτερης ζωής» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ παράλληλα δημοσίευσε ένα κολάζ στο οποίο μας έδειξε πόσο άλλαξε μέσα σε δύο χρόνια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR