counter

Ελεάννα Τρυφίδου: Έχασε 26 κιλά μέσα σε ένα χρόνο και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική!

Ελεάννα Τρυφίδου: Έχασε 26 κιλά μέσα σε ένα χρόνο και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική!
Ελεάννα Τρυφίδου: Έχασε 26 κιλά μέσα σε ένα χρόνο και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική!

Η Ελεάννα Τρυφίδου έβαλε στόχο να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά της και τα κατάφερε με επιτυχία. 

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής "Το Πρωινό" απευθύνθηκε στον διατροφολόγο Κωνσταντίνο Ξένο και κατάφερε να χάσει μέσα σε ένα χρόνο 26 ολόκληρα κιλά.

Πλέον είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και αυτό δια γυμνού οφθαλμού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες -μια από το περσινό και μια από το φετινό καλοκαίρι- θέλοντας να δείξει την θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της.

"21/7/2017-21/7/2018 Δεν ειναι ευκολο να συνειδητοποιήσεις πως εισαι χοντρή- γιατι αυτη ειναι η λέξη. Οταν κοιτάξεις τον καθρέφτη κι οταν αυτος σου κανει τη χάρη να σου πει την αληθεια χρειάζεσαι διπλα σου ανθρώπους να σε στηρίξουν γιατι η δίαιτα ειναι μεγάλος αγώνας. Χρειάζεσαι διατροφολόγο σαν τον Κωνσταντίνο Ξένο που δεν επιτρέπει να απογοητευτεις ακομα κι οταν η ζυγαριά δείχνει κατω μονο 100 γραμμάρια χρειάζεσαι φιλους σαν το Νικάκι που ΠΡΕΠΕΙ να σου λενε την αληθεια όσο σκληρή κι αν ειναι αυτη και χρειάζεσαι κι έναν σύντροφο που κατεβαίνει και κανει γύρο το τετράγωνο για να φαει παγωτο μην το δεις και ζηλέψεις. Δεν θελω να γινω αδύνατη να μοιάσω στα μοντέλα των περιοδικών δεν θα μπορούσα άλλωστε θελω απλα να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου και αξιζει να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Αξιζει σε όλες μας. 26 κιλά λιγότερα και συνεχίζω… #photooftheday #happy #lovemybody #smile #learningtoeat #instagood #friends", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

Τρυφίδου κιλά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR