counter

Εκτός εαυτού ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Αλέξη Κούγια: “Το κάνει επίτηδες για μειωτικούς λόγους , δεν είμαι ένας ηθοποιός που βγήκα χθες”

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε στην κάμερα του «Πρωινού» δηλώσεις έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη δίκη Λιγνάδη.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μπιμπίλα αλλά χρησιμοποιείσαι λάθος το επίθετο του κάτι που εξόργισε τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

«Η υπόθεση Λιγνάδη έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους που δεν υπήρχαν πουθενά, ακόμα και τον Μπίμπιλα τον είδα να κάνει διαφημίσεις. Τον Τσαρούχα να συμμετέχει σε σίριαλ που είχα να τον δω πολλά χρόνια. Κάποιοι χρησιμοποίησαν την υπόθεση για τους δικούς του σκοπούς» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό», του ΑΝΤ1 απαντώντας στην δήλωση του Αλέξη Κούγια για το επίθετό του: «Με έκπληξη με πληροφόρησαν θεατές γι’ αυτό που έχει πει ο κύριος Κούγιας. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί επίτηδες λάθος το όνομά μου για να με μειώσει, διότι έχει μιλήσει μαζί μου και ξέρει πολύ καλά ότι δε με λένε Μπίμπιλα, αλλά Μπιμπίλα. Το κάνει επίτηδες για μειωτικούς λόγους».

«Χρησιμοποιεί και πράγματα που πρέπει από τον δικηγορικό σύλλογο να του βάλουν ένα φρένο. Εγώ και ο κύριος Τσαρούχας είμαστε εκλεγμένοι από το σώμα των Ελλήνων ηθοποιών, δεν είμαστε διορισμένοι όπως ο πελάτης του από καμία κυβέρνηση. Θα πρέπει να καταλάβει ότι θα πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους την τακτική διότι υπάρχουν και δικαστήρια. Εγώ θα συμβουλευτώ τους νομικούς μου συμβούλους για το τι θα κάνω από εδώ και κάτω για να σταματήσει ο κύριος Κούγιας τον λάθος δρόμο που έχει πάρει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι πριν λίγους μήνες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια λέγοντας: «Στο τηλέφωνο όταν μιλήσαμε για λίγα λεπτά πριν λίγους μήνες, του είπα να ψάξει καλά την καριέρα μου αν δεν τη γνωρίζει ως όφειλε διότι εγώ δεν είμαι ένας ηθοποιός που βγήκα χθες. Εγώ έχω πάρει σύνταξη από αυτό το επάγγελμα. Έχω κάνει περιουσία από αυτό το επάγγελμα και θα όφειλε να το ψάξει πριν αρχίσει να λέει αυτά που λέει».

Δείτε παραπάνω τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και κάτω την απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR