counter

Εκτός εαυτού η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής:"Δεν γίνεται να εκθέτεις έτσι…"

Εκτός εαυτού η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής:"Δεν γίνεται να εκθέτεις έτσι…"
Εκτός εαυτού η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής:"Δεν γίνεται να εκθέτεις έτσι…"

Έξαλλη έγινε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ  με τους δημοσιογράφους και την στάση τους απέναντι στη Λένα Δροσάκη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Συγκεκριμένα, οι τηλεοπτικές εκπομπές ζητούσαν επίμονα την αντίδραση των τριών γυναικών μετά την απόφαση του δικαστήριού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Έτσι, μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με τα πρώτα λόγια των ηθοποιών στις κάμερες και την λακωνικότητά τους σε αυτές, η Έλενα Χριστοπούλου ξεθύμανε λέγοντας πως αυτή την πίεση δεν την αξίζει κανένας.

  Όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου

«Έχουν μιλήσει και οι τρεις τους κατά καιρούς. Δεν είναι μόνος ο κύριος Φιλιππίδης που κουράστηκε, δεν ξέρω τι έκανε… είναι και αυτές οι γυναίκες που έχουν κουραστεί. Είναι ψυχικά κουρασμένες και πραγματικά κουρασμένες», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης - Δροσάκη - Παπαχαραλάμπους: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν θέλω να αναφέρομαι σε άλλες εκπομπές, αλλά δεν κάνω αυτά τα σχόλια τυχαία. Όταν χθες έγινε χαμός στο διαδίκτυο γιατί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ειπώθηκε ότι η Αναστασοπούλου κατέβασε με το χέρι την κάμερα μίας δημοσιογράφου,  σαφώς με τρόπο και διακριτικά, προσπαθώ να ανοίξω μια κουβέντα.  Με αφορμή και τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν γίνεται να εκθέτεις έτσι, αν είσαι δημοσιογράφος, ή αν έχεις μια κάμερα στο χέρι. Δεν γίνεται είναι απαράδεκτο. Είμαστε άνθρωποι. Έλεγε τόσες ώρες η Πηνελόπη ότι δεν μπορεί να μιλήσει. Για ποιον λόγο να της πας έτσι και να την εκθέσεις;» συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε: «Άνθρωποι είμαστε, να φάμε τις σάρκες μας; Είναι λυπηρό να συμβαίνει αυτό, αλήθεια στο λέω για όλους τους ανθρώπους. Έχουν δώσει έναν πόλεμο αυτές οι γυναίκες».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR