counter

Εκτός DWTS 3 η Βάσια Τριφύλλη! Ποια... τιμωρία την περιμένει;

Εκτός DWTS 3 η Βάσια Τριφύλλη! Ποια... τιμωρία την περιμένει;
Εκτός DWTS 3 η Βάσια Τριφύλλη! Ποια... τιμωρία την περιμένει;

Βάσια Τριφύλλη

Εκτός DWTS θα βρεθεί αυτή την Κυριακή, η Βάσια Τριφύλλη. Μια ίωση που την ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα δεν της επιτρέπει, δυστυχώς, να εμφανισθεί στο show.

Η ηθοποιός όσο και αν προσπάθησε να αντιμετωπίσει το σοβαρό κρύωμα με αντιβιοτικά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ο γιατρός που την παρακολουθεί της συνέστησε ανάπαυση και αποφυγή κλειστών χώρων μέχρι ο ιός να κάνει τον κύκλο του.

Η ίδια, όπως είπε, έχει δυσκολία ακόμα στην αναπνοή.Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν εμφανίσθηκε ούτε στις πρόβες.

Η Βάσια Τριφύλλη, ενημέρωσε την παραγωγή του DWTS για το πρόβλημα της υγείας της και όπως ήταν φυσικό, συμφώνησαν να παραμείνει κλινήρης ώστε να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμη για το επόμενο live του show.

Αλλά σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού δεν θα μείνει ατιμώρητη! Την επόμενη Κυριακή ποτ θα ξαναχορέψει θα αφαιρεθούν από τη συνολιλκή της βαθμολογία δυο βαθμοί ως "ποινή" για την απουσία της.

Στο Live Της Κυριακής, που είναι το πέμτπο κατά σειρά, δεν θα πάρει κανένας guest star τη θέση της. Η μόνη προγραμματισμένη εμφάνιση είναι εκείνη της Ευγενίας Μανωλίδου και της Νίνας Λοτσάρη που αναμένεται να εντυπωσιάσουν, μία μέρα πριν την εμφάνισή τους στο Badminton, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR