counter

Θλίψη: Πέθανε ο George Michael

Θλίψη: Πέθανε ο George Michael
Θλίψη: Πέθανε ο George Michael

Σε ηλικία 53 ετών άφησε τη τελευταία του πνοή, ανήμερα των Χριστουγέννων ο George Michael.

Την είδηση μετέδωσε και επίσημα το τηλεοπτικό δίκτυο BBC. Νωρίς το μεσημέρι ο Βρετανός ερμηνευτής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου του.

Ο Gorge Michael έζησε την απόλυτη επιτυχία την δεκαετία του 80΄ με τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Wham. Μάλιστα ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως ο ταλαντούχος ερμηνευτής του Last Christmas, έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά και οι θαυμαστές του, αδυνατούν να πιστέψουν την ξαφνική απώλεια του μεγάλου ερμηνευτή. Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις έρευνες των αρχών, αναφέρουν πως πίσω από τον θάνατό του δεν κρύβονται ύποπτες συνθήκες. 

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος αδελφός και φίλος, πέθανε ήσυχα στο σπίτι του, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Είχε υποβληθεί σε τραχειοτομή, όπως μετέδωσαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου του τραγουδιστή.

Το 1981 ο George Michael και ο Andrew Ridgeley σχηματίζουν το συγκρότημα Wham κυκλοφορόντας τον δίσκο με τίτλο Fantastic. Το 1986 το δίδυμο αποφασίζει να διαλύσει το συγκρότημα, ακολουθώντας ο καθένας τους solo καριέρα.

Ένα άσχημο περιστατικό το 1998 θα “επισκιάσει” το όνομα του George Michael, ο οποίος συλλαμβάνεται από την αστυνομία σε τουαλέτες του Λος Άντζελες με τον Τύπο να αποκαλύπτει την ομοφυλοφιλία του. Λίγο αργότερα ο ίδιος θα παραδεχθεί τη σχέση του με τον Kenny Gross. Το 2011 το ζευγάρι θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, μετά από μια μακροχρόνια σχέση για την οποία γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα δημοσιεύματα ήθελαν τον George Michael να μπαινοβγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για συλλήψεις που είχαν να κάνουν με την εμπλοκή του με ναρκωτικές ουσίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR