counter

Εκπρόσωπος Σουμάχερ: "Ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει"

Εκπρόσωπος Σουμάχερ: "Ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει"
Εκπρόσωπος Σουμάχερ: "Ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει"

Michael Schumacher

Η Σαμπίνε Κεμ, η εκπρόσωπος του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σούμαχερ, δήλωσε σήμερα ότι υπάρχουν κάποιες μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, αλλά ότι ο Γερμανός πιλότος χρειάζεται να δώσει μεγάλη μάχη για την ανάρρωσή του ύστερα από την εγκεφαλική βλάβη που υπέστη σε ατύχημα κάνοντας σκι.

"Είμαστε και παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει", δήλωσε η μάνατζέρ του και εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ.

"Κάποιες φορές υπάρχουν μικρές, ενθαρρυντικές ενδείξεις, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή", προσθέτει η ίδια σε γραπτή της ανακοίνωση.

Οι γιατροί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται ο Σουμάχερ από τις 29 Δεκεμβρίου, έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αφύπνισής του από το τεχνητό κώμα στο οποίο τον υπέβαλαν όταν μεταφέρθηκε εκεί.

Πάντως, πριν από λίγες ημέρες κύκλοι του νοσοκομείου υποστήριζαν ότι η κατάσταση του Σουμάχερ είναι μη αναστρέψιμη και ότι οι θεράποντες ιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια του Θρύλου της Φόρμουλα Ένα, ότι οι πιθανότητες ανάκαμψης του είναι πλέον τόσο λίγες, που μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει…

Κάνοντας σκι στις Άλπεις, ο Σουμάχερ προσέκρουσε σε βράχο με τόση δύναμη που έσπασε το προστατευτικό κράνος το οποίο φορούσε.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR