counter

Έκπληξη! Η Τζούλια Αλεξανδράτου δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2! Μπαίνει ή όχι στο παιχνίδι επιβίωσης;

Παραλίγο έκπληξη στο Survivor 2, καθώς όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην πρωινή εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου, η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν ένα από τα πρόσωπα που δήλωσαν από μόνα τους συμμετοχή στο παιχνίδι επιβίωσης. Συγκεκριμένα το πρώην μοντέλο κλήθηκε μαζί με άλλα άτομα για κοινή συνέντευξη, κάτι που, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, δεν της άρεσε καθόλου.

«Έχουμε τώρα το όνομα έκπληξη. Μπήκε μόνη της, έφτιαξε το email και το έστειλε στην παραγωγή. Μιλάμε για την Τζούλια Αλεξανδράτου που είπε θέλω να πάω στο Survivor. Μόνη της έστειλε το email, της λένε πολύ ωραία λοιπόν περάστε για το πρώτο casting που είναι οι συνεντεύξεις. Έλα όμως που στις συνεντεύξεις δεν είναι ένας-ένας ξεχωριστά γιατί είναι και πολύς ο κόσμος. Είναι τέσσερις -τέσσερις μαζί.

Δεν το περίμενε αυτό η Τζούλια να είναι με άλλους τρεις κοινούς θνητούς. Με το που πάει λοιπόν εκεί, λέει ρε παιδιά τι γίνεται εδώ πέρα, εγώ είμαι η Τζούλια, θα δώσω συνέντευξη μαζί με άλλους τρεις που δεν τους ξέρει η μάνα τους; Έγινε εκεί ένα σούσουρο. Εκείνη λοιπόν μαθαίνω ήταν πολύ ειρωνική απέναντι στους άλλους τρεις και στην παραγωγή. Φεύγει. Περίμενε το δεύτερο τηλεφώνημα για να πάει, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Πόρτα προφανώς έριξε ο ΣΚΑΙ στην Τζούλια» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR