counter

"Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με 'χαλάνε' αλλά εξακολουθώ να πίνω αλκοόλ"

"Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με 'χαλάνε' αλλά εξακολουθώ να πίνω αλκοόλ"
"Έκοψα τα ναρκωτικά γιατί άρχισαν να με 'χαλάνε' αλλά εξακολουθώ να πίνω αλκοόλ"

Πάνος Μουζουράκης

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης και παραδέχθηκε πως στο παρελθόν έκανε χρήση ναρκωτικών.

«Τα ναρκωτικά τα έκοψα γιατί άρχισαν να με «χαλάνε». Δεν έπινα τίποτα ιδιαίτερα ναρκωτικά, μόνο «τσιγάρα». Το μόνο πράγμα που έκανε το χασίς ήταν να πολλαπλασιάζει τις ανασφάλειες. Έτσι το σταμάτησα. Δυστυχώς, το αλκοόλ δεν είχε την ίδια επήρεια πάνω μου, οπότε συνεχίζω και πίνω. Αλλά θα πιω είτε είμαι στεναχωρημένος, είτε χαρούμενος. Οπότε όταν πληγώνομαι, απλώς στεναχωριέμαι. Μπορεί και να πέσω σε μια μικρή κατάθλιψη για να το ξεπεράσω. Γενικότερα, όμως, δεν μ’ αρέσει να μην έχω τον έλεγχο των συναισθημάτων και του εγκεφάλου μου, κάτι που παθαίνω συχνά. Την κατάθλιψη την ξεπερνάω ψάχνοντας βοήθεια σε φίλους».

Μουζουράκης Σολωμού

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την Μαρία Σολωμού. «Για μένα είναι αυτό που περιγράφει ο Σωκράτης Μάλαμας σ’ ένα τραγούδι. Είναι «δώρο του κόσμου». Η Μαρία είναι ένα δώρο στη ζωή μου, για κάτι που έκανα σωστά κι ακόμα δεν ξέρω τι. Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω παιδιά, το θεωρώ τρομερή ευθύνη. Είναι μεγάλη αλλαγή και δεν ξέρω αν είναι μόνο καλή. Όσοι κάνουν παιδιά, την πρώτη εβδομάδα σου μιλάνε για το θαύμα της μητρότητας και της πατρότητας, ύστερα δεν σου ξαναμιλάνε γιατί δεν προλαβαίνουν. Μ’ αρέσει η ζωή μου έτσι όπως είναι. Δεν ξέρω αν είναι εγωιστικό αυτό αλλά νομίζω ότι δεν θα είχα το χρόνο που χρειάζεται να αφιερώσω και που θα ήταν δίκαιο και για τους δύο. Στα είκοσι μου νόμιζα ότι θα πεθάνω και ήθελα ν’ αφήσω κάτι πίσω μου. Εκεί κατάλαβα πόσο εγωιστική πράξη –για μενα- είναι η τεκνοποίηση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR