counter

Εκλογές 2023: Αποχώρησε από το πλατό και άφησε άφωνη τη Σία Κοσιώνη, "Που πάτε; Γιατί φεύγετε;"

Εκλογές 2023: Αποχώρησε από το πλατό και άφησε άφωνη τη Σία Κοσιώνη, "Που πάτε; Γιατί φεύγετε;"
Εκλογές 2023: Αποχώρησε από το πλατό και άφησε άφωνη τη Σία Κοσιώνη, "Που πάτε; Γιατί φεύγετε;"

Στο τιμόνι της εκλογικής βραδιάς του ΣΚΑΪ βρίσκεται η Σία Κοσιώνη, η οποία μεταδίδει τα αποτελέσματα της κάλπης. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας βραδιάς ένα περιστατικό άφησε άφωνη τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης - Εκλογές 2023: Η συμβουλή που ζήτησε η Σία Κοσιώνη από την Έλλη Στάη

Εκλογές 2023 – Αποχώρησε από το πλατό και άφησε άφωνη την Σία Κοσιώνη

Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος , ο οποίος ενοχλήθηκε έντονα με μια ερώτηση του Άρη Πορτοσάλτε.

«Τώρα αυτό είναι πολιτικό σχόλιο; Αυτό είναι πολιτικό σχόλιο; Τώρα, σοβαρά θα συζητήσουμε έτσι; Εσείς που είστε με την κανονικότητα, ποια είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα αυτή τη στιγμή στη χώρα; Για πείτε μου για την κανονικότητα. Θεωρείτε κανονικό στην Ελλάδα να έχουμε 12% υπερβάλλουσα θνησιμότητα όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο -2,3%. Δεν θα το σχολιάσετε ποτέ. Θεωρείτε κανονικό να έχουμε χάσει 97% ανθρώπους εκτός ΜΕΘ; Το θεωρείτε κανονικό αυτό κ. Πορτοσάλτε. Δικαίωμα σας αλλά δεν θα κάτσω εδώ να μιλάω έτσι με αυτά που μου λέτε», είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος και τότε έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το πλατό.

«Που πάτε; Γιατί φεύγετε; Μα γιατί φεύγετε κύριε Ηλιόπουλε; Τι συνέβη;», είπε η Σία Κοσιώνη, η οποία έμεινε άφωνη.

 «Μπορείτε, παρακαλώ, να το ξανασκεφτείτε και να έρθετε πάλι πίσω; Άρη, μισό λεπτό. Θέλω να πω το εξής. Είναι μία πολύ δύσκολη νύχτα για τους ανθρώπους στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πιεσμένοι και είναι δύσκολα διαχειρίσιμο αυτό το αποτέλεσμα. Λίγο πιέστηκε ο κ. Ηλιόπουλος, λυπάμαι που έφυγε. Νομίζω ότι το έκανε λίγο εύκολα αυτό», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR