counter

Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Μιλά για πρώτη φορά για τον "Σκορπιό"

Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Μιλά για πρώτη φορά για τον "Σκορπιό"
Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Μιλά για πρώτη φορά για τον "Σκορπιό"

Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα

Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό "Paris Match" παραχώρησε η κόρη του μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα. Η νεαρή πολυεκατομμυριούχος μίλησε για όλα λίγο πριν το μεγάλο πάρτυ γενεθλίων της που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μμε για την πολυτέλεια και τη χλιδή του.

Την συνέντευξη φιλοξενεί η εφημερίδα "Παραπολιτικά" ενώ δημοσιεύτηκε στο τεύχος 3.392. Μιλάει για το περίφημο πάρτι της επόμενης Τετάρτης, αποκαλύπτοντας τον αριθμό των καλεσμένων της, που θα είναι –τελικά- 100 άτομα, αλλά και για το πώς μαγεύτηκε από τον Σκορπιό, που τον θαύμαζε μικρή, τότε που το πολύκροτο διαζύγιο του πατέρα της ήταν κάτι το οποίο δεν φανταζόταν κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της. Στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος 3.392 και φιλοξενείται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η

Με την οικογένεια μου κάναμε τον κύκλο του νησιού με πλοίο. Αυτό το μέρος μας γοήτευε. (…)  Αργότερα, σε ιππικούς αγώνες, συνάντησα την Αθηνά που το είχε κληρονομήσει. Με την Αθηνά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τα άλογα και ήταν τότε που της είπα ότι, εάν κάποια μέρα θελήσει να το αποχωριστεί, θέλω να μου το πει. (...) Για να εξυμνήσω τον Σκορπιό, την ομορφιά του τόπου και τη γενναιόδωρη φύση, σκέφτηκα να καλέσω εδώ 100 περίπου φίλους μου για τα 25α γενέθλια μου. (…) Η οικογένεια Ωνάση είχε πολύ μεγάλη επιρροή σε αυτόν τον τομέα. Στο απόγειο της δόξας της, τις δεκαετίες 1960 και 1970, απασχολούνταν καθημερινά στον Σκορπιό έως και 200 ντόπιοι εργάτες». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR