counter

Εξιτήριο για την Μορφούλα Ντώνα: Επέστρεψε στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της (Φωτό)

Εξιτήριο για την Μορφούλα Ντώνα: Επέστρεψε στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της (Φωτό)
Εξιτήριο για την Μορφούλα Ντώνα: Επέστρεψε στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της (Φωτό)

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μορφούλα Ντώνα, καθώς την περασμένη Παρασκευή έγινε για πρώτη φορά μαμά.  

Η γνωστή αθλήτρια και νικήτρια του “5ου Dancing with the stars” έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο μικρός έχει ξετρελάνει ήδη τους γονείς του.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Μορφούλα Ντώνα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με τον νεογέννητο πρίγκιπά της.

Μάλιστα, η γιαγιά του μπέμπη τον καλωσόρισε με μπαλόνια και δώρα.

Η Μορφούλα Ντώνα δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζει το στολισμό στο σπίτι της και στη συνέχεια πόσταρε ακόμη δύο φωτογραφίες και ευχαρίστησε τον γιατρό της

«Το καλωσόρισμα μας στο σπίτι!!! Υ.Γ. ....η Γιαγια», έγραψε στη λεζάντα της πρώτης της ανάρτησης, ενώ στη δεύτερη έγραψε: «Και ήρθε αυτή η στιγμή που θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με βοήθησε να φέρω στο κόσμο το δικό μου πλασματάκι! Δε θα μιλήσω για το σύζυγό μου αλλα για το γιατρό μου μαιευτήρα γυναικολόγο Θοδωρή Μουστακαρία!Με την επιστημονική του κατάρτιση αλλα και τον μοναδικό του τρόπο με έκανε να νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για την υγεία τη δική μου αλλα και του μωρού...Θοδωρή σε ευχαριστούμε πολύ! Επίσης ευχαριστώ θερμά τη μαία μου Ιωάννα, όλα τα κοριτσια του Ιασω(7ος οροφος) που μας φρόντιζαν αυτες τις ημέρες και τον όμιλο Ιασώ για την άψογη εξυπηρέτηση!».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR