counter

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό επεισόδιο
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος υπέστη πριν σχεδόν δύο 24ωρα ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο.

Με τις εξετάσεις του να είναι καλές, αποφασίστηκε να πάρει εξιτήριο ο Νίκος Χαρδαλιάς για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Έτσι λοιπόν, στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Αυγούστου πήρε το εξιτήριό του και του συστήθηκε να μείνει μερικές μέρες στο σπίτι για να αναρρώσει πλήρως. 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον», αναφέρει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Το ιστορικό

Να θυμίσουμε, πως ο Νίκος Χαρδαλιάς τη Δευτέρα 16 Αυγούστου και ενώ παρακολουθούσε την εξέλιξη των πυρκαγιών στην Κερατέα και τα Βίλια ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αποφασίστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Στο “Αγία Όλγα” διαπιστώθηκε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και κρίθηκε απαραίτητο να του τοποθετηθούν δυο στεντ και να μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR