counter

Εξηγεί γιατί ακύρωσε την συναυλία του στα Σκόπια μετά το σάλο που ξέσπασε στην Κύπρο

Εξηγεί γιατί ακύρωσε την συναυλία του στα Σκόπια μετά το σάλο που ξέσπασε στην Κύπρο
Εξηγεί γιατί ακύρωσε την συναυλία του στα Σκόπια μετά το σάλο που ξέσπασε στην Κύπρο

Χατζηγιάννης
O σάλος που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες στα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, με την είδηση της συναυλίας που θα έδινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στα Σκόπια και συγκεκριμένα σ ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο των Βαλκανίων, οδήγησαν τον ίδιο στην ακύρωσή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel όταν ο καλλιτέχνης ενημερώθηκε για τα αρνητικά δημοσιεύματα σχετικά με την προγραμματισμένη συναυλία, αλλά και για "τα παιχνίδια που θα έπαιζαν οι Σκοπιανοί με το όνομά του" η απόφαση να την ακυρώσει ήταν άμεση.

Ο τραγουδιστής εξήγησε στο δελτίο του Star:

"Στο συγκεκριμένο χώρο έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς δεκάδες έλληνες καλλιτέχνες. Αμφισβήτησε κανείς το πατριωτικό τους φρόνημα; Η μουσική ταξιδεύει και φέρνει τον κόσμο κοντά. Επειδή όμως προς μεγάλη μας έκπληξη ακούγονται και γράφονται πολλά, έχουμε αποφασίσει να ακυρώσουμε την παράσταση σε αυτό τον χώρο. Είναι προφανές, όμως, ότι το συγκεκριμένο γεγονός συνδέεται άμεσα με την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου της Κύπρου και μια τέτοια επιφανειακή προσέγγιση του θέματος εξυπηρετεί μόνο πολιτικά παιχνίδια. Όποιος αμφισβητεί την ευαισθησία μου και την αφοσίωσή μου στα εθνικά θέματα, ας σκεφτεί για λίγο από πού προέρχομαι".

Δείτε το video με τις δηλώσεις του τραγουδιστή.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR