counter

Έξαλλος ο πρίγκιπας Κάρολος με τη νέα σεζόν του “The Crown”

Έξαλλος ο πρίγκιπας Κάρολος με τη νέα σεζόν του “The Crown”
Έξαλλος ο πρίγκιπας Κάρολος με τη νέα σεζόν του “The Crown”

Η 4η σεζόν της δημοφιλούς σειράς "The Crown" του Netflix, έκανε πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου και πριν καν προβληθεί είχε ήδη προκαλέσει αντιδράσεις.

Δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει πως το Netflix και οι δημιουργοί της σειράς δέχτηκαν επίθεση από φίλους τους πρίγκιπα Κάρολου καθώς υποστηρίζουν ότι: "Η μυθοπλασία παρουσιάζεται ως γεγονότα”

«Είναι μια σειρά που έγινε για να βγάλουν κάποιοι χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τις ζωές αληθινών ανθρώπων και αδιαφορώντας πλήρως για το πως αυτό επηρεάσει τα συναισθήματά τους. Ανασύρει συμβάντα που συνέβησαν πριν από 25 - 30 χρόνια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά φίλος του πρίγκιπα Κάρολου.

Η 4η σεζόν θα αποκαλύψει περισσότερες πτυχές από την σχέση της πριγκίπισσας Νταιάνα και του Πρίγκιπα Κάρολου γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο παλάτι.

«Το να δείξεις τη Νταιάνα να καταβροχθίζει τεράστιες ποσότητες φαγητού και μετά να κάνει εμετό είναι τόσο σκληρές εικόνες, που σίγουρα θα υπάρξει ειδική τηλεοπτική ένδειξη ακαταλληλότητας περιεχομένου. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ έχει εκνευριστεί με το γεγονός πως η ζωή των γονιών του παρουσιάζεται απλοϊκά και με ψευδή τρόπο και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα" σχολίασε πηγή του παλατιού.

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter - @TheCrownNetflix

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR