counter

Έξαλλος ο Μάριος Ιορδανού στο “Πρωινό” για την κριτική που δέχτηκε η ταινία “The Black Bachelor”

Έξαλλος ο Μάριος Ιορδανού στο “Πρωινό” για την κριτική που δέχτηκε η ταινία “The Black Bachelor”
Έξαλλος ο Μάριος Ιορδανού στο “Πρωινό” για την κριτική που δέχτηκε η ταινία “The Black Bachelor”

Έξαλλος ο Μάριος Ιορδανού στο “Πρωινό” για την κριτική που δέχτηκε η ταινία “The Black Bachelor”.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, χθες Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ξέσπασε εναντίον του κριτικού κινηματογράφου, Χρήστου Μήτση για την κριτική που έκανε σχετικά με τη νέα ταινία “The Black Bachelor” που πρωταγωνιστεί.

Σήμερα, οι σεναριογράφοι της ταινίας Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν κι αυτοί μέσω skype στην παρέα του «Πρωινού» για την κριτική που άσκησε ο Χρήστος Μήτσης.

«Με την κριτική δεν έχουμε ασχοληθεί, δεν την έχουμε διαβάσει καν. Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε θα εστιάσουμε στην κριτική. Όταν ζούμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή που καθημερινά συντονιζόμαστε για να μετρήσουμε θανάτους και διασωληνώσεις, δε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το βήμα του για να εκφράζει τη στενοχώρια του που ο covid-19 που δεν κατάφερε να κάνει τους πρωταγωνιστές να νοσήσουν έτσι ώστε να μη ξαναδουλέψουν» δήλωσε η Σοφία Καζαντζιάν.

«Απαράδεχτο ήταν το σχόλιο περί covid-19. Στη ζωή αυτή υπάρχουν αυτοί που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και αυτοί που εμποδίζουν που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και βγάζουν δηλητήριο. Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω. Στην υγειά σου» πρόσθεσε ο Μάριος Ιορδάνου.

Τέλος συμπλήρωσε: «Δεν μας αφορά το σχόλιο του κύριου Μήτση, όταν άνθρωποι δίπλα μας πεθαίνουν. Όταν εγώ πήγα να πεθάνω. Δεν δέχομαι τέτοια σχόλια και δεν δέχομαι να συνδυάζουν τον covid με την ταινία. Την ταινία την κρίνει ο κόσμος και όχι ο Μήτσης. Ο κ. Μήτσης δεν ξέρει καν να μιλάει ελληνικά».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις τους:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR