counter

Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης με τη δήλωση του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother – Η ανάρτηση στο Instagram

Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης με τη δήλωση του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother – Η ανάρτηση στο Instagram
Έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης με τη δήλωση του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother – Η ανάρτηση στο Instagram

Η χυδαία δήλωση του παίκτη του «Big Brother»Αντώνη Αλεξανδρίδη, που είπε σε δύο συμπαίκτες του «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό», έχει προκαλέσει σάλο από το απόγευμα της Κυριακής.

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι επώνυμοι οι οποίοι πήραν δημόσια θέση για αυτό το περιστατικό και το καταδίκασαν.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Προς Αντώνη πως σε λένε ..: Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά δε γίνεται το 2020 να λες ούτε ψιθυριστά ούτε για πλάκα ότι αν δε σου κάτσει η φάση όπως θες για να αδειάσεις το «πακέτο» σου .. βιασμός .. Και δεν καταδίκασε η κοινωνία αυτό που είπες ..Καταδίκασε το ότι το έχεις μέσα σου για να το το πεις ..

Προς κοινωνία : Νομίζω το πήρε το μήνυμα του σε πρώτη φάση .. Δώστε του το χρόνο του να το επεξεργαστεί για να μην πάει να κρεμαστεί σε κανένα δέντρο στην Κρήτη ..

Υγ: Ελπίζω μόνο να μη βγει καμμία κοπελα μετά από ολο αυτό το χαμό να πει ότι υπήρξε θύμα σου μικρέ βαρύμαγκα γιατί τότε θα σου στείλω εγώ με κούριερ την τριχιά!

Υγ2: Εγώ παρακολουθώ big brother ! Και μου αρέσει ! Και βλέπω και το live streaming και σχολιάζουμε με τους γιούς μου χαρακτήρες , συμπεριφορές , γελάμε , περνάμε καλά. Αυτό το έγραψα γιατί θα διαβάσουμε πολλά καταδικαστικά και αφοριστικά ποστ για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν από ανθρώπους που καραγουσταρουν να το βλέπουν αλλά δεν είναι του «επιπέδου» τους να το παραδεχτούν ..

Υγ3: Το κανάλι καλά έκανε και τον πέταξε έξω .. Γι αυτή του την ιδιοσυγκρασία τον πήρε αλλά δεν το περίμενε ολο αυτό ..

Υγ4: θυμάστε μήπως το μαλ@@α που είχε πάρει στην εκπομπή @opentvthebooth που ήμουνα και έλεγε ότι χτυπάει την κοπέλα του Λέγαμε τρολ θα είναι δε μπορεί να είναι αληθινό το τηλεφώνημα , να τα λέει τόσο άνετα ..
Είδαμε λοιπόν και τηλεοπτικά να λέει κάποιος με τόση άνεση τη λέξη βιασμός και καταλήγουμε .. Ζουν ανάμεσα μας .. Το νου σας ..! Καλημέρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR