counter

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας απαντάει στις φήμες ότι χωρίζει με τη Φαίη

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας απαντάει στις φήμες ότι χωρίζει με τη Φαίη
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας απαντάει στις φήμες ότι χωρίζει με τη Φαίη

 Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Ένα ανεπιβεβαίωτο δημοσίευμα, μία φήμη από στόμα σε στόμα, κάποια quiz του τύπου (Ποιο ζευγάρι της showbiz χωρίζει;) και είναι αρκετά για να στοχοποιήσουν, όλα τα ζευγάρια της σόουμπιζ... χωρίζουν, δεν χωρίζουν.

Κάπως έτσι ξεκίνησε εδώ και 10 μέρες μια παραφιλολογία από στόμα σε στόμα για τη Φαίη και τον Γιώργο. Χωρίζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, άρχισε να ακούγεται στους διαδρόμους και στα δημοσιογραφικά γραφεία με τους μισούς να μην το πιστεύουν και τους άλλους μισούς να αναρωτιούνται "Βρε λες;". Σε συνδυασμό δε με τις ημέρες που περνά χωριστά τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι αφού ο Γιώργος παραμένει στην Αθήνα λόγω της εκπομπής του στο Real Fm, έως 15 Ιουλίου και την Φαίη Σκορδά να κάνει διακοπές στο Κιλκίς με τον Γιάννη και τους γονείς της, φούντωσαν οι φήμες, που σε ένα "άνυδρο" από πλευράς life style ειδήσεων καλοκαίρι, δεν θέλουν και πολύ. Ένα ακόμη δημοσίευμα περιοδικού την Πέμπτη 11 Ιουλίου με τίτλο "Άνω Κάτω το ζευγάρι. Γιατί ανέβαλαν τις διακοπές τους. Τι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν χώρια" προστέθηκε στις συζητήσεις των διαδρομιστών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Γιώργο Λιάγκα, του ανέφερα όσα ακούγονται και η απάντησή του ήταν... "Μα πως τα σκέφτονται αυτά!". Στη συζήτησή μας και σε αυτές τις φήμες αναφέρθηκε ο παρουσιαστής, δίνοντας και επίσημα απάντηση μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real Fm, πραγματικά εξοργισμένος.

Είπε χαρακτηριστικά: "Πριν μερικές ημέρες ένα περιοδικό του κω.., έγραψε ότι χωρίζω με τη Φαίη. Με ρώτησε και ο βενζινάς, διάβασα ότι χωρίζετε ισχύει; Άρχισε λοιπόν να λέγεται και να διαδίδεται ότι χωρίζουμε. Για να σταματήσει λοιπόν η μαλ..., δεν χωρίζουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος κάθεται και γράφει ότι του ΄ρχεται στο τσερβέλο. Με τη Φαίη πέρα από ότι αφορά στα επαγγελματικά μας, προσπαθούμε να μη δίνουμε τροφή για τα προσωπικά μας. Και την εγκυμοσύνη προσπαθήσαμε να την προστατέψουμε και το παιδί μας και όλα. Και στο κάτω κάτω γιατί δεν μας παίρνουν να μας ρωτήσουν πριν γράψουν κάτι. Όλη η Ελλάδα έχει το κινητό μου, το ίδιο και της Φαίης, ας μας πάρουν να μας ρωτήσουν. Μόνο η Παλιαλέξη με πήρε να διασταυρώσει όσα ακούγονται".

Και κάπως έτσι έβαλε τελεία και παύλα σε όσα ακούστηκαν περί χωρισμού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR