counter

Έξαλλος ο Βαλάντης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: “Μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά”

Έξαλλος ο Βαλάντης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: “Μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά”
Έξαλλος ο Βαλάντης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: “Μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά”

Μια δήλωση που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην “Φάρμα” στην οποία συμμετέχει, έκανε έξαλλο τον Βαλάντη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media, εξέφρασε την αντίθεσή του με τον παίκτη του ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Πιο αναλυτικά, στο προχθεσινό επεισόδιο της “Φάρμας”, οι παίκτες κλήθηκαν να πατήσουν σταφύλια. Όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, έδωσε μία απάντηση που προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε: «Ένιωσα ότι είμαι πλανητάρχης και πατάω όλο τον κόσμο. Όχι ότι είναι και το καλύτερο, αλλά ένιωσα ειλικρινά κάτι διαφορετικό. Δε μπορώ να δώσω ακόμα την ερμηνεία, ήταν μια ηδονή διαφορετική για 'μένα».

Από την πλευρά του, ο Βαλάντης έξαλλος είπε: «Προχθές το βράδυ, έτυχε να βλέπω Φάρμα. Ρωτάνε τους παίκτες για τα σταφύλια που πατάγανε πώς αισθανόντουσαν και όταν έφτασε η ώρα του Ψωμιάδη, του πρώην νομάρχη, τον ρωτήσανε πως αισθανόταν, όταν πάταγε τα σταφύλια και ακούω με τα αυτάκια μου και δεν πίστευα ότι το άκουγα, ότι αισθανόταν σαν πλανητάρχης που πατάει κεφάλια ανθρώπων ή κάνω λάθος; Παιδιά, μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά, σοκαρίστηκα. Δεν ξέρω εσείς πώς το παίρνετε, αλλά εγώ σοκαρίστηκα. Βγάλτε συμπεράσματα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί που προβλήθηκε από την εκπομπή “Το Πρωινό”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR