counter

Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος στον αέρα του "Πρωινού": "Φώναξε αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να βοηθήσει!"

Στον αέρα του "Πρωινού" με τον Γιώργο Λιάγκα βγήκε ο Αχιλλέας Μπέος, ο Δήμαρχος του Βόλου που για δεύτερη φορά μετράει τις πληγές του, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Όταν ο παρουσιαστής τον καλημέρισε, ο Δήμαρχος μετέφερε την πολύ δύσκολη εικόνα της πόλης.

"Τι καλημέρα; Γιώργο δεν υπάρχει καλημέρα για εμάς. Αυτό που συμβαίνει δεν έχει ξανασυμβεί στον κόσμο, 20 μέρες μέσα στη λάσπη, έχει καταστραφεί η περιοχή, είναι μια θλίψη αυτό που ζούμε εδώ, μια θλίψη".

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν έχει ρεύμα η πόλη. "Το 80% της πόλης.. για να σου δώσω να καταλάβεις είμαι πάνω στο ποτάμι. Έχει πέσει η στάθμη αλλά κοίτα τι έχει βγάλει έξω... Τι να πεις τώρα! Πάω τώρα στους χειριστές και έχουν εξαντληθεί επί 20 μέρες δουλεύουν και άντε πάλι τα ίδια, κινδυνεύουν να λιποθυμήσουν. Τι να τους πεις, μου λένε θέλουν να προσπαθήσουν (να βοηθήσουν) αλλά δεν αντέχουν άλλο. Κόπηκε το νερό, δεν μπορούμε να αντλήσουμε για τον κόσμο. Κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να ενώσουμε τα βουνά, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Εγώ με τον στρατό κυκλοφορώ, μου έδωσε ο στρατός ένα τζιπ για να πάω γύρω γύρω. 

Διαβάστε επίσης: Αλκίνοος Ιωαννίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά τα σχόλια του Αχιλλέα Μπέου

"Οι πολίτες υπακούν στην απαγόρευση κυκλοφορίας"; ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μπέος απάντησε: "Μέσα από την εκπομπή σου θέλω να παρακαλέω, μη κυκλοφοράτε, σας παρακαλώ, να καθαρίσουμε την πόλη, να βγουν τα μηχανήματα. Μεταφέραμε χτες 120 συνανθρώπους μας με επιβατικό καράβι. Είμαστε όλοι εδώ αλλά πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας... Να σου πω εγώ: Φώναξε αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να βοηθήσει! Άντε ντε! Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο στο δρόμο.

Ο Τάσος Τεργιάκης τότε του είπε ότι δεν είναι ανάγκη να βρίζει και ο Αχιλλέας Μπέος τόνθισε: "Είναι φλώρος! Το 'φλώρος' δεν είναι βρίσιμο."

"Σε αδικεί αυτό που κάνεις, με αγάπη στο λέω, δεν έχεις ανάγκη να το κάνεις" τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δήμαρχο να απαντάει ότι βγαίνει σε εκπομπές για να ενημερώσει τον κόσμο, αφού δεν υπάρχει ρεύμα ή ίντερνετ στη πόλη ώστε να το κάνει μέσω social media.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR