counter

Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου με το GNTM: "Αυτό το άθλιο επεισόδιο δεν ξέρω από πού να το πιάσω"

Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου με το GNTM: "Αυτό το άθλιο επεισόδιο δεν ξέρω από πού να το πιάσω"
Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου με το GNTM: "Αυτό το άθλιο επεισόδιο δεν ξέρω από πού να το πιάσω"

Έξαλλη έγινε η Σοφία Μουτίδου παρακολουθώντας το τελευταίο επεισόδιο του GNTM, όπου τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να περπατήσουν κατακόρυφα στην πολυώροφη πρόσοψη, ενώ ήταν δεμένες με τα σχοινιά ασφαλείας των Εναεριτών. Δυο παίκτριες η Κατερίνα και η Πόπη δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν από το ριάλιτι μόδας.

Η Σοφία Μουτίδου σε βίντεο που δημοσίευσε δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τους κινδύνους που έκρυβε η δοκιμασία και μίλησε με πολύ σκληρά λόγια.

«Μπράβο στην Πόπη και την Κατερίνα που είπαν όχι στο παράλογο. Αυτό το άθλιο επεισόδιο που δεν ξέρω από πού να το πιάσω. Που βάζουν τα κορίτσια να κρεμαστούν από πάνω, χωρίς να σκέφτονται αν κάποιας η καρδιά δεν θα αντέξει.

Αυτή η δυσάρεστη επιτροπή χάνει κάθε πλάκα. Κάθεται και κοιτάζει τον ουρανό, λέγοντας κάτι αμερικάνικα η Καγιά και η άλλη η ψεύτρα η Ηλιάνα που γυρνάει και λέει "αχ δεν έπρεπε να της μιλήσεις"… Και η άλλη δίνει τη ψυχή της επάνω και κλαίει. Ο Σκουλός είπε τη μαλ… τη μεγάλη. "Ένα μικρό βήμα στην ταράτσα, ένα μεγάλο βήμα στο σπίτι του GNTM".

Βάλτε τα παιδάκια σας να ανέβουν την ταράτσα.

Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα. Που βοηθάει αυτό στην πασαρέλα δεν κατάλαβα. Ό,τι μαλ… αμερικάνικη έρχεται στην γκλάβα καθενός, έρχεται και την κάνει εδώ και τα κοριτσάκια το δέχτηκαν. Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά. Και μην αρχίσετε τα σκοινιά είναι ασφαλή. Υπάρχει κόσμος που έχει υψοφοβία και κόσμος που φοβάται να περπατήσει πάνω σε πεζούλι. Σοκ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μουτίδου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR