counter

Έξαλλη η Ραχήλ Μακρή με όσους κάνουν λόγο για οριστική αποχώρηση από το J2US – Αποκάλυψε πότε επιστρέφει

Έξαλλη η Ραχήλ Μακρή με όσους κάνουν λόγο για οριστική αποχώρηση από το J2US – Αποκάλυψε πότε επιστρέφει
Έξαλλη η Ραχήλ Μακρή με όσους κάνουν λόγο για οριστική αποχώρηση από το J2US – Αποκάλυψε πότε επιστρέφει

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ραχήλ Μαρκή να την έχουν “εκδιώξει” από το “Just the two of us”.

Αφορμή στάθηκε και το γεγονός πως απουσίαζε από το μουσικό σόου του Σαββάτου και πως στη θέση της δίπλα στον Ηλία Βρεττό, βρισκόταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι φήμες ήθελαν την πολιτικό να μην ξαναεμφανίζεται στο J2US μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, αλλά και τον σάλο με παλιότερα σχόλιά της που αφορούσαν τον Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του live τόσο ο τραγουδιστής όσο και ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκαν στο όνομά της επισημαίνοντας πως ο Ηλίας Βρεττός έχει διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Το πρωί της Δευτέρας ωστόσο, μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” προβλήθηκε ένα ηχητικό απόσπασμα από συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή στον 90,6 ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό, η οποία εκνευρισμένη ξεκαθάρισε πως δεν εκδιώχθηκε ποτέ, πως είναι η μόνη που δεν πήρε καμία αμοιβή για τη συμμετοχή της και πως θα επιστρέψει κανονικά το Σάββατο.

«Δεν υπάρχει καμία αποχώρηση. Υπήρχε τη Δευτέρα που πήγαινα στην πρόβα ένα τροχαίο και αποφασίστηκε σε συμφωνία με την παραγωγή να μη βρίσκομαι το Σάββατο στο J2US. Το επόμενο όμως θα είμαι κανονικά. Την αντικαταστάτρια μου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δε τη γνωρίζω. Η συμμετοχή όλων στον διαγωνισμό γίνεται με αμοιβή. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αμοίβονται. Εγώ αυτή την αμοιβή δε την αποδέχτηκα και την εκχώρησα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Είμαι η μοναδική σε αυτό το σόου που δεν δέχτηκα το ποσό. Είναι αστείο να λένε ότι εκδιώχθηκα. Είναι αστείο και γελοίο να λένε κάτι τέτοιο», είπε η Ραχήλ Μακρή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR