counter

"Είχα παραιτηθεί από την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ"

"Είχα παραιτηθεί από την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ"
"Είχα παραιτηθεί από την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ"

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στο «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη. Οι δυο τους άλλωστε είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν όταν η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσίαζε το δικό της μαγκαζίνο στην κρατική τηλεόραση μαζί με τον Γιάννη Δάρρα, αλλά και τον Ηλία Μαμαλάκη. Ο τελευταίος ωστόσο παραιτήθηκε μόλις στην τρίτη εκπομπή.

«Ούτε τα τρέιλερ του Survivor δε βλέπω. Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Το να έβλεπα λοκατζήδες στη βασική τους εκπαίδευση, θα με ενδιέφερε περισσότερο.

Το άκουσα και μου έκανε εντύπωση για την Ανθή, γιατί είναι μια κοπέλα σύγχρονη μεν… Πολύ όμορφη, αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ αθλητικός τύπος.

Είχα παραιτηθεί τότε από την εκπομπή της Ανθής στην ΕΡΤ. Μου είχαν πει ότι θα έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο. Στη ροή της πρώτης και της δεύτερης εκπομπής δεν τον πήρα αυτό τον ρόλο. Εμένα δεν με ενδιέφερε να πάω να μαγειρεύω και να κάνω μια συνταγή στην ροή της εκπομπής και στην τρίτη εκπομπή παραιτήθηκα.

Το τηλέφωνο του κύριου Δάρρα το έχω ακόμη στο κινητό μου. Της κυρίας Σαλαγκούδη δεν το έχω. Νομίζω μετά από λίγο η εκπομπή διακόπηκε» εξήγησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR