counter

“Είχα αρνητικά σχόλια στα social media για τα κιλά μου, ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει”

 “Είχα αρνητικά σχόλια στα social media για τα κιλά μου, ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει”
“Είχα αρνητικά σχόλια στα social media για τα κιλά μου, ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει”

Η Τάνια Μπρεάζου μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/6) στην εκπομπή «Ελένη».

Η νεαρή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο «X-Factor», στα σχόλια που δέχτηκε επειδή ήταν από τη Ρουμάνια και στην περίοδο που είχε περισσότερα κιλά

Όσα δήλωσε η Τάνια Μπρεάζου

«Το X- Factor ήταν η αφετηρία μου. Είχα βγει τέταρτη, άλλα σημασία δεν έχει ποιός βγαίνει νικητής. Ήρθα στην Ελλάδα από τη ρουμάνια σε ηλικία 2 ετών. Δεν ήξερα τη γλώσσα και έλεγα στη μαμά μου δεν καταλαβαίνω τί λένε», δήλωσε αρχικά η Τάνια Μπρεάζου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπήρχε σχολιασμός, επειδή ήμουν από άλλη χώρα, άλλα η μαμά μου, μού έλεγε να μην δίνω σημασία. Η μαμά μου είναι 45 ετών. Παντρεύεται και χαίρομαι που ξαναφτιάχνει τη ζωή της. Είναι ο άγγελος μου, τη λατρεύω».

«Το τραγούδι υπήρχε πάντα μέσα μου. Ο μπαμπάς μου είναι μουσικός. Κυκλοφορεί το καινούριο μου τραγούδι «Lovestab», το οποίο έχει κάνει 230.000 views σε δυο εβδομάδες», συμπλήρωσε η Τάνια Μπρεάζου.

Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε και για την περίοδο που όπως είπε «είχε περισσότερα κιλά» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην εφηβεία ήμουν 75 κιλά και αποφάσισα να κάνω γυμναστική και να προσέξω τη διατροφή μου, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Είχα αρνητικά σχόλια στα social media, άλλα δεν αξίζει να ασχοληθείς, γιατί ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR