counter

Είστε η οικογένειά μου

Είστε η οικογένειά μου
Είστε η οικογένειά μου

Είναι αυτή η αμηχανία του πρώτου post που ενώ είσαι όλο χαρά για το καινούργιο που ξεκινά, δεν ξέρεις ΠΩΣ να το ξεκινήσεις… Σκέφτηκα να διαβάσω post διαφόρων bloggers, να ξεφυλλίσω περιοδικά, να ρωτήσω τους φίλους μου, τους συνεργάτες και όποιον άλλο έβρισκα εύκαιρο για να πάρω ιδέες. «Τι να γράψω στο πρώτο post;», ρώτησα τη Χριστιάνα αργά το απόγευμα. «Γράψε για εμάς, που είμαστε στο γραφείο!», απάντησε γελώντας. «Την οικογένειά μου, δηλαδή», σκέφτηκα αλλά δεν της το είπα. Αυτή είναι λοιπόν η δεύτερη οικογένειά μου.

Οικογένειά σου δεν είναι εκείνος που μιλάς το πρωί μόλις ξυπνήσεις; Και πριν κοιμηθείς; Και περνάς τις περισσότερες ώρες της μέρας σου; Και που αν πονάει ο λαιμός σου το ξέρουν και σου φέρνουν καραμέλες για το λαιμό και σου φτιάχνουν τσάι και ψάχνετε μαζί συνταγές για κοτόσουπα; Που μαλώνεις, που ξεκαρδίζεσαι στα γέλια, που θυμώνεις, που τους νοιάζεσαι, που στέλνετε συνέχεια μηνύματα και που μετά τη δουλειά πάτε για ποτά και σουβλάκια; Ε λοιπόν όλα αυτά κι ακόμα πιο πολλά νιώθω καθημερινά γι’ αυτούς τους τέσσερις ανθρώπους. Τη Νάνσυ, τον Οδυσσέα, τη Χριστιάνα και τη Βιβή. Τις βασικές «κολώνες» του FTHIS.GR που διαβάζετε καθημερινά και ξέρω πως αγαπάτε πολύ. Τελευταία προστέθηκαν στην παρέα μας η Εβίτα κι ο Διονύσης, δύο νέα παιδιά με πολλή όρεξη και κέφι για δουλειά – ξέρω κλισεδούρα, αλλά έτσι είναι και θα το δείτε.

Η Νάνσυ Μητροπούλου, είναι ένα μικρό κορίτσι με μεγάλη καρδιά. Το χαμόγελό της τεράστιο, η γραφή της προσεγμένη και το άγχος της… πάντα αξεπέραστο! Ο Οδυσσέας Μητσόπουλος. Προσωπικός μου φίλος δέκα χρόνια, δηλαδή μια ζωή. Και κολλητός της Kim Kardashian και της Victoria Beckham (στο φύλαγα), ξέρει όλες τις νέες τάσεις στη showbiz και τα κείμενά του είναι ξεχωριστά. Η Χριστιάνα Κοχλατζή. Η Χριστιάνα μου, η βραδινή μας βάρδια. Εκτός από τις τρομερές της συνεντεύξεις και τα θέματα της, ξεχωρίζει για τον ακατάπαυστο σχολιασμό των πάντων και τα γέλια της στο viewing. Η Βιβή Ροϊδη. Αν δεν μιλήσω το πρωί με την γραφίστριά μας, δεν πάει καλά η μέρα. Κατάγεται από την Άνδρο και τα ξέρει όλα (if you know what I mean). Οι αφίξεις της στο γραφείο συνοδεύονται πάντα από κεράσματα και οι ατάκες της πάντα σε ξεκουράζουν.

Τέλος, θα σας πω για τη… «μαμά» μου, τη Μαίρη Παλιαλέξη. Που μου έδωσε κληρονομιά τη θέση της, τις γνώσεις και πάντα τις τόσο εύστοχες και πολύτιμες συμβουλές της. Έχει τη θέση που ξέρει στην καρδιά και τη ζωή μου.

ΥΓ: Αυτό ήταν αγαπημένοι μας αναγνώστες! Εύχομαι να διαβάζετε καθημερινά το fthis.gr και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο για όλους εσάς, δουλεύουμε ακατάπαυστα γι’ αυτό!

Η Νάνσυ Παραδεισανού είναι η διευθύντρια του FTHIS.GR.

Επικοινωνήστε μαζί της στο: nparadeisanou@daphne.gr, Twitter: Nansou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR