counter

Ειρήνη Ψυχράμη: “To bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση είναι η μισή μου ζωή”

Ειρήνη Ψυχράμη: “To bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση είναι η μισή μου ζωή”
Ειρήνη Ψυχράμη: “To bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση είναι η μισή μου ζωή”

H Ειρήνη Ψυχράμη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μίλησε για τo bullying που έχει δεχτεί στη ζωή της, για τη συμμετοχή της στο συγκρότημα «Hi-5», την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της μέσα σε έξι μήνες γνωριμίας αλλά και για τον γιο της, Χρήστο - Νεκτάριο.

Το bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση είναι η μισή μου ζωή. Με το που μπήκα στο συγκρότημα φυσικά υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις ότι πρέπει να χάσω κιλά, να κάνω κάποια λιποαναρρόφηση. Δεν έκανα ποτέ, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου για την μουσική», είπε αρχικά η ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Ψυχράμη περιέγραψε όμως πως της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγός της, λέγοντας: «Μέσα σε έξι μήνες γνωριμίας μου έκανε πρόταση γάμου. Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί τα Χριστούγεννα, καθόταν σε ένα σκαμπό με πήρε αγκαλιά, μετράγαμε αντίστροφα την αλλαγή του χρόνου και όταν ήρθε το 2019, μετά την αντίστροφη μέτρηση, μου έβγαλε το δαχτυλίδι και του είπα κατευθείαν “ναι”».

H Ειρήνη Ψυχράμη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον δίχρονο  γιο της, τον  Χρήστο – Νεκτάριο: «Η ζωή μου μετά την γέννηση του γιο μου είναι φωτεινή, λαμπερή είναι πολύ όμορφη και θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR