counter

Ειρήνη Πασχαλέρη: Ξανά έγκυος η διαιτολόγος των επωνύμων

Ειρήνη Πασχαλέρη: Ξανά έγκυος η διαιτολόγος των επωνύμων
Ειρήνη Πασχαλέρη: Ξανά έγκυος η διαιτολόγος των επωνύμων

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ξανά έγκυος είναι η Ειρήνη Πασχαλέρη! Η βιολόγος που έχει εξειδικευτεί σε θέματα διατροφής, περιμένει το δεύτερο παιδί της, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία της.

Η Ειρήνη Πασχαλέρη το καλοκαίρι του 2012 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ηλία Κατσίκη, που είναι μαιευτήρας γυναικολόγος στο επάγγελμα και λίγους μήνες μετά, απέκτησαν τον γιο τους, Κυριάκο που είναι σήμερα 11 μηνών. "Είμαι και πάλι έγκυος και μάλιστα μόλις μπήκα στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Όλες οι απαραίτητες εξετάσεις έχουν γίνει, το μωράκι που περιμένω χαίρει άκρας υγείας και αν όλα πάνε καλά, θα το φέρω στον κόσμο στις αρχές του Οκτωβρίου", λέει ενθουσιασμένη η Ειρήνη Πασχαλέρη στο FTHIS.GR. Μάλιστα, τα δύο παιδιά της, θα έχουν μόλις 17 μήνες διαφορά, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα την όμορφη βιολόγο μιας και θα μεγαλώσουν μαζί. Η Ειρήνη Πασχαλέρη στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει μόλις 8 κιλά, ενώ τώρα έχει πάρει μόνο ένα κιλό μέχρι στιγμής! "Όταν γύρισα σπίτι από το μαιευτήριο, είχα μόνο ένα κιλό που το έχασα στο θηλασμό. Θήλαζα για έξι μήνες", εξηγεί στο FTHIS.GR η Ειρήνη. "Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω τη μαμά μου κοντά και με βοηθάει πολύ στο μεγάλωμα του παιδιού, ειδικά τώρα που θα έχω δύο και χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα", τονίζει.

Πριν μερικές μέρες, η Ειρήνη Πασχαλέρη, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, τη δεύτερη ενημερωτική ημερίδα για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα "Baby Boom", με παρουσιάστρια τη Ράνια Θρασκιά. Στην ημερίδα συμμετείχαν διαφορετικές ειδικότητες γιατρών, όπως γυναικολόγοι, ψυχολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί και παιδίατροι, ενώ η Έλενα Ράπτη μίλησε για για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και την εκστρατεία "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ", που η ίδια συντονίζει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR