counter

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Με ποιους παίκτες θα ήθελε να κρατήσει επαφή

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Με ποιους παίκτες θα ήθελε να κρατήσει επαφή
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Με ποιους παίκτες θα ήθελε να κρατήσει επαφή

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε στο περιοδικό Down Town Κύπρου με ποιους παίκτες από το Survivor, θα ήθελε να κάνει παρέα αλλά και με ποιους παίκτες από τους Μαχητές ταιριάζει περισσότερο.

«Με τον Γιάννη Σπαλιάρα που είναι πια φιλαράκι μου. Κι ας τσακωθήκαμε μερικές φορές. Ο Γιάννης είναι ψυχούλα. Καλό παιδί και τίμιο. Με αυτόν θα κρατήσω επαφή και σίγουρα με τον Ντάνο, όταν βγει. Αλλά, θα ήθελα να γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά εκτός παιχνιδιού» ανέφερε.

Όσον αφορά στους «Μαχητές» : «Δεν τους έζησα πολύ, σχεδόν καθόλου. Μόνο στα αθλήματα βλεπόμασταν. Οπότε, έχω γενικά καλή άποψη. Η Ελισάβετ μού ήταν πολύ συμπαθής και θεωρώ ότι αν πήγαινα στην αντίπαλη ομάδα θα μπορούσε να ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή. Θα ταίριαζα σίγουρα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ένα παιδί ευγενέστατο, χαμηλών τόνων και δίκαιο. Όπως, άλλωστε, θεωρώ πως θα ταίριαζα και με τον Κώστα, τον μισθοφόρο, που είναι οξύθυμος, παρορμητικός και μοιάζουμε (γελάει). Αλλά και με τον Μάριο, που είναι αυθόρμητος και ευθύς και πάρα πολύ καλός αγωνιστής. Αυτή είναι η εικόνα που έχω από την ελάχιστη επαφή μας στα αγωνίσματα και στο συμβούλιο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR