counter

Ειρήνη Παπαδοπούλου: "Θα ήθελα να το σεβαστείτε. Δεν θέλω να..."

Ειρήνη Παπαδοπούλου: "Θα ήθελα να το σεβαστείτε. Δεν θέλω να..."
Ειρήνη Παπαδοπούλου: "Θα ήθελα να το σεβαστείτε. Δεν θέλω να..."

Συνέντευξη στο ένθετο ‘’Weekend’’της εφημερίδας «Αγορά» στην δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και δείχνει αποφασισμένη γι αυτό.

Διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη. Έχεις δεχτεί πρόταση γάμου; Θα ήθελα να μην μιλάω για τα προσωπικά μου. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αλλά θα ήθελα να σεβαστείτε το γεγονός ότι δεν θέλω να ανοίξω αυτή τη πορτούλα. Είμαι πάρα πολύ καλά και όταν υπάρξει κάτι που θα θέλω να ανακοινώσω, μόνη μου θα το κάνω.

Έχεις κάνει φίλες μέσα σε αυτό τον χώρο; Έχεις δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές; Απ΄ όλα έχω ζήσει. Εννοείται πως έχω δεχτεί πισώπλατες  μαχαιριές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην δουλειά μου δεν υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν μπορείς να συνεννοηθείς και να αναπτύξεις μία σχέση. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσει κάποιος ουσιαστικές φιλίες. Δύσκολα « χτίζονται» φιλίες σε αυτή τη δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου έχει συμβεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR