counter

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Περιγράφει καρέ – καρέ τη στιγμή που κρίθηκε αθώα

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε μετά την αθώωση της, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» το βράδυ της Πέμπτης.

Το 21χρονο μοντέλο βρισκόταν για 16 ολόκληρους μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη στιγμή της λύτρωσης και πως οι δικαστές ανακοίνωσαν την αθωότητα της.

«Ήμουν σε ένα κλουβί, ταχυπαλμία, η Ειρήνη ήταν άσπρη σαν το πανί και ειδικά όταν έπρεπε να μιλήσω γιατί από αυτούς τους ανθρώπους θα κρινόταν η ζωή μου. Εφτά άνθρωποι άγνωστοι. Στα μάτια τους κοιτούσα. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν ήρθε η ώρα να μιλήσω. Προσπαθούσα να κάνω την ιστορία όσο πιο απλή, πως γνώρισα τον Πέτρο, για εμένα, τους γονείς μου. Μέχρι και νοήματα έκανα για να δείξω πως γινόταν. Μου έχει στιγματίσει τη ζωή μου αυτό το πράγμα. Από το κλουβί άκουγα τη δίκη. Πάγωσα όταν ήρθε η στιγμή. Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια. Να κοιτάω όλους στα μάτια. Είχα πίστη και αυτό με έσωσε. Μόλις ακούστηκε το "not guilty" καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε. Έκλαιγαν, γέλαγαν ήταν χαρούμενοι, η δικαστής με κοίταγε με ένα χαμόγελο. Βγήκα από τον εφιάλτη της φυλακής και ήταν σαν ένα καλό όνειρο.», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR