counter

Ειρήνη Καζαριάν: Έτσι θα αντιδρούσε αν της έλεγαν να αλλάξει τη μύτη της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και στην Κάλλια Καρτσάκη παραχώρησε πρόσφατα η Ειρήνη Καζαριάν. Η νικήτρια του GNTM μίλησε για όλους και για όλα, ενώ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως θα αντιδρούσε αν το πρακτορείο που συνεργαζόταν, της ζητούσε να αλλάξει τη μύτη της.

«Νιώθω δικαιωμένη. Δεν περίμενα να ακούσω το όνομά μου. Δεν λέω ότι δεν πίστευα στον εαυτό μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τελικά βγήκα και όλα τέλεια. Ο κύριος Σκουλός ήταν πολύ αυστηρός αλλά τα έλεγε όλα πολύ σωστά κι εγώ σεβόμουν αυτά που μου έλεγε και τα κατάφερα. Και η Βίκυ Καγιά ήταν αυστηρή, αλλά ήταν και πολύ γλυκιά. Η αλήθεια είναι πως αυτή με ταρακούνησε πιο πολύ και έφτασα εκεί που έφτασα.

Στο σχολείο τα παιδιά έκαναν σχόλια για τα μάτια μου και το σώμα μου, αλλά δεν πειράζει. Νομίζω ότι κάθε παιδί τα περνάει αυτά και απλά πρέπει να τα ξεπερνάς, να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Εμένα που με κορόιδευαν στο σχολείο, βγήκα νικήτρια του Greece’s Next Top Model. Οπότε δεν έχει να λέει.

Αν μου ζητούσε το πρακτορείο που δουλεύω να αλλάξω τα μαλλιά μου, εντάξει. Αν μου πουν να αλλάξω τη μύτη μου, θα πάω σε άλλο πρακτορείο που θα με δεχτεί έτσι όπως είμαι. Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, οι άλλοι δεν θα σε αγαπήσουν. Αυτό έχω καταλάβει», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Καζαριάν.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR