counter

Ειρήνη Βολιώτη: Η απάντηση του πρώην συντρόφου της Σταρ Ελλάς 2022 που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Ειρήνη Βολιώτη: Η απάντηση του πρώην συντρόφου της Σταρ Ελλάς 2022 που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό
Ειρήνη Βολιώτη: Η απάντηση του πρώην συντρόφου της Σταρ Ελλάς 2022 που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Η Σταρ Ελλάς 2022, Ειρήνη Βολιώτη, ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της.

Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι έχει πέσει αρκετές φορές θύμα των βίαιων συμπεριφορών του 32χρονου, με αποκορύφωμα ένα άγριο περιστατικό που σημειώθηκε στις 2 Ιουνίου στον Σταθμό Λαρίσης.

Το ζευγάρι έφτασε στο Α.Τ. Ομόνοιας όπου ο ένας έκανε μήνυση στον άλλον.

Όπως μετέδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή “T-Live”, ο 32χρονος επιθυμεί να της "κλείσει το στόμα" για άλλα θέματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος με την ελληνική δικαιοσύνη. Η Ειρήνη Βολιώτη μέσω του δικηγόρου της, κ. Μακρή, έχει στα χέρια της στοιχεία για σοβαρές, ανοικτές υποθέσεις που έχει ο πρώην της με τη δικαιοσύνη.

Η απάντηση του πρώην συντρόφου της Ειρήνης Βολιώτη

«Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από γνωστό μου, ο οποίος με ενημέρωσε ότι η Ειρήνη με απατάει με άλλον. Της είπα ότι τη χωρίζω και έφυγα από το μαγαζί που τρώγαμε. Εκεί με ακολουθούσε, μου τραβούσε τις βαλίτσες και μου έριξε περίπου δέκα σφαλιάρες στο πρόσωπο, ενώ με έπιασε από τη μύτη στην οποία πρόσφατα έχω εγχειριστεί και μου έσπασε τα γυαλιά. Εγώ προσπάθησα να την αποφύγω και της πέταξα τα λουλούδια που κρατούσε στο χέρι της για να κερδίσω χρόνο», ισχυρίστηκε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Βολιώτη όπως παρουσίασε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live”.

Η δήλωση του δικηγόρου του 32χρονου

Ο δικηγόρος του 32χρονου Δημήτρης Ζορμπάς μιλώντας στην εκπομπή του Alpha ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι δεν άσκησε οποιαδήποτε σωματική βία προς την εγκαλούσα και κατηγορούμενη. Ήρθαν μαζί από την Αθήνα στην Λάρισα για τον διαγωνισμό ομορφιάς που συμμετείχε η εν λόγω κυρία, ήταν μαζί στον σταθμό των τραίνων, η ίδια το δηλώνει στην κατάθεσή της. Εμείς θα ζητήσουμε βιντεοληπτικό υλικό από τον Σταθμό Λαρίσης, όπου βρισκόταν και εκτυλίχθηκε το περιστατικό, στο οποίο σύμφωνα με τον εντολέα μου δεν άγγιξε την κυρία, αλλά αντιθέτως η κυρία άσκησε πολλαπλή σωματική βία εναντίον του δικού μου εντολέα και αυτό θα αποδειχτεί από το βίντεο".

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση της Ειρήνης Βολιώτη.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR