counter

Είναι το κρύο τσουχτερό, αλλά η ηθοποιός φορά μαγιό και κάνει διακοπές!

Είναι το κρύο τσουχτερό, αλλά η ηθοποιός φορά μαγιό και κάνει διακοπές!
Είναι το κρύο τσουχτερό, αλλά η ηθοποιός φορά μαγιό και κάνει διακοπές!

Μπορεί στην Ελλάδα οι θερμοκρασία να είναι σε πολλές περιοχές υπό του μηδενός, το ίδιο όμως συμβαίνει και στo Los Angeles όπου ζει η Vanessa Hudgens. Εκείνη όμως αρνείται να αποδεχτεί ότι σε λίγο θα χιονίσει και μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες της με μπικίνι από την Jamaica. Νοητά βρίσκεται ακόμη σε διακοπές εκεί. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ποζάρει με λευκό μπικίνι σε μια παραλία ανέμελη, με τα μαλλιά της να πέφτουν χαλαρά στους ώμους της.

2 εβδομάδες πριν από τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας η Vanessa Hudgens, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για α επισκεφθεί το αγόρι της Austin Butler. O Austin Butler έχει εγκατασταθεί αυτή τη περίοδο στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Η Vanessa Hudgens με το νέο έτος θα πρωταγωνιστήσει στη ταινία Gimme Shelter, ενσαρκώνοντας μία έγκυος έφηβη η οποία είναι μάλιστα άστεγη.  

Το ζευγάρι Austin Butler-Vanessa Hudgens γνωρίστηκε τον Ιανουάριο του 2011 και πλέον μετρά σχεδόν 3 χρόνια σχέσης. Ο έρωτας όσο πάει και φουντώνει… Λέτε να φάμε κουφέτα σύντομα??

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR