counter

Είναι ο πατέρας πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

Είναι ο πατέρας πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή
Είναι ο πατέρας πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο άντρας που βλέπετε στην φωτογραφία ο πατέρας πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε όλα τα ηλικιακά κοινά και η ομοιότητα τους είναι εμφανής! «Δεν τον συμβουλεύω εγώ, αλλά το αντίθετο συμβαίνει» είχε πει σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι παντού» ο Μανώλης Χαρούλης, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γιου του, Γιάννη. «Στις συναυλίες του Γιάννη βλέπω από παιδάκια που είναι 5 χρόνων έως γέρους 105 χρόνων. Είναι σπουδαίο να το βλέπεις αυτό. Θέλω να τον βλέπουν, γιατί είναι πολύ καλό παιδί» είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

Το βράδυ της Πέμπτης 12 Φεβρουαρίου, ο Μανώλης Χαρούλης βρέθηκε στην Ακτή Πειραιώς για να καμαρώσει τον γιο του, μία μέρα πριν την έναρξη των παραστάσεων του, σε μία βραδιά για φίλους με όμορφα τραγούδια. Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, ο πατέρας του τραγουδοποιού ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR με την πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδα του γιου του, Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Χαρούλης διατηρεί ένα εργαστήρι στην Κρήτη όπου έχει μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR